Få kuren for koronavirus til Norge

 

* NEI TIL KORONA DØDSFALL

*JA TIL MEDISIN PÅ NORSKE APOTEK

 

Medisinen Avigan (favipiravir) ble utviklet for å være en bredspektrum kur for RNA-virus, spesielt RNA luftveisvirus som står for 97% av alle luftveisvirus. Koronaviruset er et RNA-luftveisvirus.

Enkelt forklart så fungerer medisinen sånn at viruset muterer slik at det ikke kan formere seg. Den dreper ikke viruset, men hindrer det fra å få "barn" i kroppen. Som gjør at kroppen ikke trenger å bekjempe en horde av virus som blir større for hver dag som går. Flere tusen har prøvd medisinen og bivirkningene er de samme som man får av sukkerpiller, man trenger derfor ikke vente på verifisering av smitte ettersom medisinen er ufarlig. Medisinen skal ikke gis til gravide. Det som er høyst viktig å poengtere er at dette ikke er eksperimentel behandling, det er snakk om et 23 år gammelt legemiddel som har vært godkjent i Japan i 6 år, som er brukt på tusenvis av mennesker og har nesten ingen bivirkninger.

Prisen på en kur er 2000kr. Om den norske stat skulle dekket 100% av det for alle 5,3 millioner nordmenn, ville det vært snakk om 10,4 milliarder kroner.  I det store bildet så er dette småpenger, vi ser at allerede første krisepakke til næringslivet er på 100 milliarder. For 10.4 milliarder kan samfunnet fungere igjen, vi kan gå ut av isolsjon og vi slipper tap av enorme summer penger og arbeidsplasser.

I Norge kan 2 000 000 bli smittet, dødsraten på verdensbasis er 3.4%. Om bare 1% av de smittede i Norge dør så er det 20 000 dødsfall, det er det samme som 150 år med trafikkdødsfall. Dette er hva helsevesenet risikerer når de nekter å prioritere medisin. 

Vi ønsker at Norge skal gjøre denne medisinen tilgjengelig for den norske befolkningen, at det skal være på apotek og at fastlege kan skrive ut resept på det.

Det er den beste medisinske muligheten, det er den beste økonomiske muligheten, det vil redde oss fra store dødstall og økonomisk kollaps. Ikke la regelrytterene ta livet av oss.

 

https://www3.nhk.or.jp/nhkworld/en/news/20200317_48/?fbclid=IwAR0BgbGjfz5qvK_0UnUEXolctwpnwW_wMPTK3dspHkBg8XflmspYkZZRZrs

https://en.wikipedia.org/wiki/Favipiravir  (punktet: SARS-CoV-2)

https://www.dn.no/helse/koronaviruset/statens-legemiddelverk/folkehelseinstituttet/tablettene-brukes-mot-korona-i-japan-men-norge-sier-nei/2-1-774976

https://www.vg.no/nyheter/i/awo4yA/fastlege-vil-bruke-samme-virusmedisin-som-japan-og-kina-norge-maa-vaere-forberedt  Her lyver mdisinsk fagdirektør Steinar Madsen i Statens legemiddelverk når han sier det ikke er dokumentert effekt.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5713175/

https://www.theguardian.com/world/2020/mar/18/japanese-flu-drug-clearly-effective-in-treating-coronavirus-says-china

 

Om noe skal skje trenger vi at så mange som mulig signerer, vi setter stor pris på hjelp til å dele det rundt. På forhånd tusen takk!


Kontaktperson Doktor Peter Dvergsdal Forfatter: Oskar Dvergsdal    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godtar jeg at Kontaktperson Doktor Peter Dvergsdal Forfatter: Oskar Dvergsdal vil kunne se all informasjon jeg oppgir på dette skjemaet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.


Jeg samtykker til behandling av opplysningene jeg oppgir på dette skjemaet for følgende formål:
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...