Redd tilbudet til mennesker med personlighetsforstyrrelser!

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

📢 Oppdatering: Redd Personlighetspoliklinikken ved Ullevål sykehus! 🚨 

2023-05-08 15:38:49

Kjære støttespiller, 

Takk for ditt engasjement i kampen for å redde Personlighetspoliklinikken. Beslutningen om poliklinikkens fremtid nærmer seg, og vi trenger å stå sammen nå mer enn noen gang. 

Omstillingsforslaget som vurderes, innebærer at Personlighetspoliklinikken mister sin områdefunksjon og en betydelig risiko for oppløsning av det samlede fag- og forskningsmiljøet omkring personlighetsforstyrrelser. Dette vil altså ikke bare redusere behandlingstilbudet i Oslo-regionen, men samtidig rasere en nasjonal og internasjonal bauta innen forskning på behandling av personlighetsforstyrrelser. 

Forslaget som sannsynligvis vedtas ila juni er stikk i strid med befolkningens behov og politikernes lovord om økt satsing på spesialisert behandling i psykisk helsevern.

Vi oppfordrer dere til å engasjere dere i sosiale medier, dele oppropet og bruke hashtaggen #ReddPerspol. La oss stå sammen og heve stemmen for de som ikke blir hørt!  Takk for at dere støtter denne viktige kampen! 💪 

Med vennlig hilsen, Åse-Line Baltzersen og Gunhild Hofstad 


Åse-Line Baltzersen og Gunhild HofstadDel denne underskriftskampanjen

Hjelp dette oppropet å innhente flere signaturer.

Hvordan markedsføre et opprop?

  • Del oppropet på Facebook-veggen din og i grupper som har med emnet i oppropet ditt å gjøre.
  • Kontakt vennene dine
    1. Skriv en melding der du forteller om hvorfor du har signert dette oppropet. Det er mer sannsynlig at folk signerer hvis de forstår hvor viktig temaet er.
    2. Kopier og lim inn nettadressen til oppropet i meldingen din.
    3. Send beskjeden ved hjelp av e-post, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram og LinkedIn.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...