Fartsdumper i Dynge

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Reguleringsplan - Hokksund barneskole

2022-01-30 19:12:06

Hei. Dette er litt utenfor temaet for dette oppropet, men kan få betydning for mange i samme orådet. Jeg vil derfor bare informere om at ny foreslått reguleringsplan for en evt. ny Hokksund barneskole på Loesmoen nå er ute på høring. Dette har vært litt dårlig opplyst og formiddlet så derfor denne e-posten. For intereserte skal det være et informasjonsmøte om denne planen førstkommende tirsdag kl.17 på Rådhuset. Er du engasjert i lokalsamfunnet og nærmiljøet så oppfordres det til å møte her. Trafikksikkerhet vil være et vesentlig tema for eventuelt ny skolevei for alle oppstrøms på denne siden av elva. (Gamle Hokksund)

Håper vi ses på Rådhuset tirsdag kl. 17.00.


Bengt Morten Olufsen

Trafikksikkerheten i Dynge - oppdatering

2021-06-20 12:04:56

Hei igjen. Her kommer en liten oppdatering vedr. Dynge.

Vi har mottatt informasjon fra kommunen ved tjenesteleder avd. vei og park Halvard Solem, om at det ser ut som at fartshumper i dynge lar seg gjennomføre i år med hensyn til økonomi.

Dette kommer som et resultet av stort engasjement blandt dere som har signert oppropet. Tusen takk til alle. Påkjørselen vi hadde for noen tilbake gjode det nok enda enlere å se viktigheten av tiltaket.

Det er foreløpig ikke satt noen dato for gjennomføringen, men det er antydet høsten. Uansett vil dette være et tiltak som har vært sårt etterlengtet i 35 år, så noen få måneder til skal vi klare.

God sommer til dere alle.


Bengt Morten Olufsen

Påkjørsel i Dynge

2021-06-09 09:15:03

Hei igjen. Vi hadde en lite hyggelig hendelse i Dynge i går hvor det ble gjort en pågjørsel mellom bil og person ca kl 21.10. Sjåføren velger å stikke fra stedet og vi ønsker derfor kontakt med vedkommende.

Dersom det er noen som kjenner igjen beskrivelsen av en noe eldre sort VW Passat stasjonsvogn med kjennetegn som  begynner på CF, så vil vi gjerne vite hvor vi kan påtreffe denne. Det var to personer i bilen med mannlig sjafør, og en dame/jente som ble oppfattet som noe yngre en mannen. 

Tips mottas med takk. 


Bengt Morten Olufsen

Tilbakemelding fra kommunen etter befaring

2021-05-27 19:30:41

Hei alle sammen. Jeg fikk denne e-posten av tjenesteleder i Vei og park, Halvard Solem i dag.

"Vi har nå gjort en totalvurdering av situasjonen i Dynge der beslutningen er at vi ønsker å gjennomføre fartsreduserende tiltak etter prinsippet som Roger presenterte på befaringen. Vurdering av behovet er derfor landet.

Videre er spørsmålet når dere kan forvente at tiltak iverksettes. Dette skal jeg se om jeg greier å få gitt dere noen signaler om i løpet av neste uke.

Du hører fra oss."

Vi må tolke dette positivt, og glede oss over at vi nå endelig ser ut til å bli hørt. Jeg skal holde dere oppdatert når vi får mer informasjon.

Ha en fortsatt fin kveld.


Bengt Morten Olufsen

Fantastisk oppsluttning!

2021-05-02 13:06:27

Hei igjen. Her kommer en liten oppdatering i saken.

Det er nå over 90 signeringer i oppropet. Det er fantastisk bra, og takk til alle dere som har signert for en viktig sak. 

Dette er jo en sak som har pågått i flere omganger med ulike personer tidligere. Siden jeg selv ikke bor i Dynge, har vi nå samlet noen av de personer som tidligere har engasjert seg i denne saken og dannet en liten prosjektgruppe som alle bor i Dynge.

Den siste uka har vi hatt dialog med kommunens administrasjon, og vi er nå enige om å utføre en befaring i Dynge i slutten av mai. Det er administrasjonen som har invitert til dialogen og det synes vi positivt.

Prosjektgruppas målsettning i dette møtet vil være å avklare hva som kan gjøres og når det kan gjøres.

Meningen var jo opprinnelig å overlevere alle deres underskrifter til ordfører denne uka. Siden det nå er etablert dialog, og politikere uansett ville sendt saken til administrasjonen for uttalelse, ser vi det foruftig å ta dialogen først. Så får vi heller se hva som kommer ut av befaringen før vi ser an behovet for å gå den politiske veien. Det beste er jo om vi kan finne en løsning alle er fornøyd med uten å lage en stor politisk sak. 

Vi kommer til å sende ut oppdateringer her når det er bevegelser i saken. 

Takk igjen for at du engasjerer deg!

 


Bengt Morten Olufsen

Oppslutningen kunne vært bedre

2021-04-11 18:39:34

Hei, og takk til alle dere som har signert oppropet for å få fartsdumper i Dynge. Frem til nå er det 19 som har signert, men jeg tror vi klarer bedre. Tror nok dette skyldes at budskapet kanskje ikke har kommet helt frem til alle som har interesse i denne saken.  Jeg ber derfor om hjelp til å spre oppropet en siste gang før vi sender over til kommunen. Del på FB, snakk med naboen og sørg for att alle naboer rund deg vet om dette. Teoretisk skal vi da nå alle i Dynge.

Håper på god oppslutning og tar sikte på å sende over til kommunen i slutten av uka. 


Bengt Morten Olufsen



Del denne underskriftskampanjen

Hjelp dette oppropet å innhente flere signaturer.

Hvordan markedsføre et opprop?

  • Del oppropet på Facebook-veggen din og i grupper som har med emnet i oppropet ditt å gjøre.
  • Kontakt vennene dine
    1. Skriv en melding der du forteller om hvorfor du har signert dette oppropet. Det er mer sannsynlig at folk signerer hvis de forstår hvor viktig temaet er.
    2. Kopier og lim inn nettadressen til oppropet i meldingen din.
    3. Send beskjeden ved hjelp av e-post, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram og LinkedIn.



Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...