Vaksinesikkerhet: Stortinget må ta ansvar!

Signer og del!

Susanne Heart kan kontaktes på susanne@susanneheart.com

BREV_til_Stortinget_fra_fylkespolitiker_Susanne_Heart1.png

 

BREVET MED LINKER:

Fylkespolitikers åpne brev til Stortingets representanter 24. november 2022:

Har massevaksineringen vært katastrofal?

 

Det Britiske Parlamentet startet 24. oktober 2022 en debatt om covid-19 vaksinenes sikkerhet. Dette etter å ha blitt kjent med foruroligende dataanalyser presentert av blant annet Dr Aseem Malhotra, der han setter særlig lys på medisinsk misinformasjon fra legemiddelselskapene. Nå må alt opp i lyset. Vi trenger en åpen debatt på Stortinget med full gjennomgang av uavhengige evidens-baserte data for å kunne ta videre ansvarlige beslutninger på vegne av befolkningen. Dr Malhotra har sagt ja til å fremlegge sin analyse av dataene også for representanter av det norske Stortinget.

Folket ble fortalt at vaksinene skulle hindre smitte. Det gjorde de ikke. Folket ble fortalt at vaksinene skulle hindre sykdom og død. Det gjorde de ikke. Vi står igjen med en mengde alvorlige bivirkninger. Samtidig rapporteres det om høy og uforklarlige overdødelighet i hele Europa, også i Norge. Folket som stilte opp på «dugnad» og aksepterte myndighetenes utradisjonelle «føre var»-strategi for å hindre smitte, fortjener nå en føre var-strategi i lys av ny informasjon om dokumenterte bivirkninger og uforklarlig overdødelighet. Vaksinasjonskampanjen mot covid-19 må derfor avvikles umiddelbart for alle befolkningsgrupper inntil vi har fått kunnskapsbaserte svar.  

Regjeringen har fått i oppdrag av Stortinget (folket) å styre landet. Regjeringen er et politisk utøvende, ikke-folkevalgt organ. Det er folkets representanter på Stortinget sitt ansvar å kontrollere at regjeringen utfører sitt oppdrag etterrettelig og til det beste for folket. Ansvaret for folkets sikkerhet ligger dermed hos deg som deres representant på Stortinget. Folkehelseinstituttet tydeliggjør dette på Twitter: «Til informasjon: alle vaksiner som tilbys i Norge tilbys som følge av en politisk beslutning. Hilsen FHI.»

Som en av 169 stortingsrepresentanter, representerer du per nå 32.397 mennesker i Norge. Tilliten du har fått kommer med et stort ansvar. Det er fort gjort å glemme, i partipolitikkens kamp, at det er folket du faktisk representerer. Folket har kun deg og dine 168 kollegaer til å beskytte seg og tale deres sak. Dette gjelder liv og helse. Dersom du velger å lukke øyne og ører for tilgjengelig evidens-baserte data, vil du ikke ha forutsetningen for å kunne ta ansvarlige beslutninger på vegne av folket. Det er utilgivelig. 

Korona-vaksineringen ble satt i gang uten tilstrekkelige vitenskapelige sikkerhetsdata. I mitt åpne brev til statsminister Erna Solberg 1. juli 2021 bad jeg om at vaksineringen burde pauses og var bekymret for at tiltak, da spesielt massevaksineringen, kunne medføre tragiske og uforutsette utfall på både kort og lang sikt. Jeg spurte: «Er regjeringen klar over det spesielle ansvaret som ligger hos myndighetene gjennom å aktivt påføre friske mennesker potensielle skader og potensiell død gjennom massevaksinering? Er regjeringen klar over at et slikt ansvar veier mye tyngre enn død og skader som skjer ved naturlig sykdom og pandemi? Er regjeringen klar over at det for ettertiden kan ses på som et svik mot befolkningen hvis det skulle vise seg at vaksinene faktisk ødelegger flere liv enn Covid19-sykdom ville gjort?». Dette brevet har jeg enda ikke fått svar på. 

Når oppgjørets time kommer, vil Stortinget ha ansvaret, dersom ikke grep tas nå. Det er på tide å koble inn kontroll-komitéen. Noen saker er bedre å ta tak i sent enn aldri. På forhånd takk for at du nå forholder deg til data som foreligger og at du følger din samvittighet.

Med vennlig hilsenSusanne Heart
Folkevalgt og ombudsperson
Parti-uavhengig fylkestingsrepresentant Rogaland

 

 

Signer dette oppropet

Ved å signere godtar jeg at Susanne Heart vil kunne se all informasjon jeg oppgir på dette skjemaet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.


Jeg samtykker til behandling av opplysningene jeg oppgir på dette skjemaet for følgende formål:
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...