STØTT GJENOPPRETTELSE AV Kunst, Design og Arkitektur ved Polarsirkelen vgs

Gjennopprett KDA ved Polarsirkelen vgs.

KDA faget ble vedtatt nedlagt i desember 2019 av Nordland Fylkesting. Tross i mange fine ord i strategiplaner, perspektivmeldinger og støtte fra næringslivet så ble vedtaket gjort. I samtale med politikerene virket det som de ikke vet at KDA er for det første en studieforberedende linje ( I "Det Studieforberedte Nordland" uttrykkes behov for å øke andelen studiekompetente ungdom)) og et utdanningsprogram som jobber med kompetansene slik det uttrykkes i dokumentet Politisk plattform: "Det er kunnskap, kreativitet og skapertrang som gjør oss i stand til å løse morgendagens oppgaver. Nordland nærings- og arbeidsliv trenger kompetent arbeidskraft»  

KDA finnes nå bare på EN SKOLE  i hele det langstrakte Nordland i Bodø. Kan fylkeskommunen være bekjent av dette når det bevilges millioner til Bodø som Europeisk Kulturhovedstad i 2024.

BRANSJEGRUPPEN FOR MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON RANAREGIONEN NÆRINGSFORENING har skrevet: " Vi kan ikke eksportere de kreative ungdommene våre ut av vår egen region"

Seinest nå foreslåes også Media og kommunikasjon på Polarsirkelen nedlagt. 


Bente Høyen , KDA ved Polarsirkelen vgs. Mo i Rana    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Bente Høyen , KDA ved Polarsirkelen vgs. Mo i Rana fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )