STOPP nedleggelsen av Kunst, design og arkitektur (KDA) v/ Sandefjord vgs

KDA - Kunst design og arkitektur står i fare for å bli nedlagt ved Norges største videregående skole! 

Tirsdag 20.oktober fikk vi en sjokkbeskjed fra Vestfold og Telemark Fylkeskommune. De har tatt frem sparekniven og nå står "Opplæring og folkehelse" for tur. Denne gangen går det ut over elevene i den videregående skolen og de kreative fagene Kunst, design og arkitektur v/Sandefjord vgs.

NOK EN GANG fjernes de kunstneriske kreative fagene i vårt fylke !!!  Først la de ned de kreative fagene v/Gloppe vgs, deretter fjernet de fagene på Thor Heyerdahl vgs i Larvik og nå står Sandefjord vgs for tur!

- OG DET ER KORT FRIST! Allerede i morgen skal politikerne i fylkeskommunens hovedutvalg diskutere denne saken og 6.november skal den politiske saken skrives ferdig og rådmannen skal komme med sin anbefaling.

Nå MÅ vi stå sammen. Vi må gjøre vårt for å forhindre nedleggelse av faget og vi trenger din hjelp til dette! 

Signer oppropet - si nei til nedleggelse av KDA faget v/Sandefjord vgs ! 

 


Elever og lærere v/Kunst, design og arkitektur - SVGS    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Elever og lærere v/Kunst, design og arkitektur - SVGS kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook