NEI TIL Å OVERFØRE VÅR KRAFT TIL EU.

Overføringen av makt fra Norge til EU skal skje ved å innføre EUs tredje energimarkedspakke i EØS. Da lar man EUs reguleringsmyndighet ACER diktere norsk kraftpolitikk.

Det kan bidra til at ACER vil presse Norge til å bygge flere utenlandskabler, og at strømmen vil bli betraktelig dyrere her hjemme for den kraftkrevende industrien, industrien generelt, all kommunal virksomhet og den enkelte forbruker. Norsk tilknytning til ACER vil i realiteten gi industrien i EU en konkurransefordel mens industrien her hjemme vil tape sin konkurransefordel slik at arbeidsplasser vil gå tapt, med store konsekvenser for Norge som selvstendig nasjon hvor nå EU kontrollerer vårt finanstilsyn og nå kanskje vår kraft. 

Det skal stemmes over EUs tredje energipakke på Stortinget, mars 2018. Mange underskrifter og stor motstand kan påvirke Stortingsrepresentantene til å stemme NEI til dette forslaget og beholde vårt arvesølv som er vår rene kraft. 


Joachim Jarlev/STOPP TISA/TTIP    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Joachim Jarlev/STOPP TISA/TTIP fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...