Krav om handlingsplan for bedring av situasjonen langs Østfoldbanen

Vi har fått nok. Etter måneder med store forsinkelser og innstillinger er det på tide at det legges fram en handlingsplan for bedring av situasjonen, både på kort og lang sikt.

Det koster 736 kr i måneden å ha månedskort i Oslo, og da forventer vi et kollektivtilbud som fungerer. Unnskyldningene til NSB er mange, men de sier ingenting om hva de skal gjøre med situasjonen.
Sånn det er nå kan man aldri stole på at toget går når det skal, eller at det går i det hele tatt, og dette medfører stress. I tillegg kommer mange for sent på jobben. Tar NSB det samfunnsøkonomiske ansvaret for dette?Screenshot_20180226-080709.png

Signer dette oppropet

Fyll inn skjemaet under for å signere på denne underskriftskampanjen, som er opprettet av Laila Austrheim. Forfatteren av underskriftskampanjen vil se all informasjon du oppgir i dette skjemaet.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook