Jeg krever uendret pris på Premier League!

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Svar fra TV2 til Supporterunionen

2021-06-13 09:49:34

Hei!

Under finner dere svaret fra TV2 på dette oppropet. Kanalen kommer altså ikke til å gjøre noen endringer - og aksjonen forsetter. Hvordan og på hvilken måte kommer vi tilbake til etterhvert.

Inntil videre - forsett og del budskapet! Takk for støtten så langt. 


«Når over 20 000 supportere sier sin mening, så gjør det inntrykk. Oppropet viser klart den frustrasjonen mange supportere nå føler på.  

Jeg vil først si at det ikke er med lett hjerte vi igjen øker prisene for å se fotball hos oss. For vi deler en felles lidenskap for fotballen, og en ambisjon om at idrett skal være bredt tilgjengelig for alle. Interessen og engasjementet for fotball i Norge, gjør at det er viktig for oss i TV 2 å sende fotball på skjermen. Men skal vi være med i kampen om rettigheter, er det dessverre store summer vi må ut med. Så selv om vi kan love dere at TV 2 har tatt en mye større andel av prisøkningen de siste årene – noe vi mener har vært riktig - så er det umulig å ikke øke prisen til supporterne i en slik situasjon. 

For samtidig som vi er genuint opptatt å være et hjem for de store idrettsøyeblikkene, må vi også dekke de utgiftene vi har på å kjøpe rettigheter, produsere sendinger og utvikle teknologi som gjør at vi leverer et best mulig produkt ut til dere som seere og fans. 

Når vi nå har satt sammen et totalprodukt med flere fotballrettigheter, er det først og fremst fordi vi mener det er et godt produkt. En pakke som dekker nesten alle behov for europeisk fotball. For noen blir det dessverre dyrere, for andre blir det faktisk billigere når alt blir samlet på et sted. Så skjønner vi at noen ikke vil ha hele pakken, fordi man kanskje ikke følger de ulike ligaene like tett eller fordi det blir dyrt. Men det er en vurdering vi har gjort utfra hvilken tilbakemelding vi har fått når vi har spurt seerne, men også fordi vi ikke skal gå på økonomiske tap.  

I våre naboland ser vi samme utvikling i pris og pakker. I Danmark selges alle rettighetene samlet, og der koster det nå 449 danske kroner (610 norske kroner) å se alt. I England må man nå betale opp mot 74 pund (870 kroner) i måneden for å se alt av fotball. De velger også - som oss - å tilby fotballrettighetene samlet i en pakke. 

Vi har i tillegg et tilbud for dem som «kun» ønsker noen få kamper hver uke. For 179 kroner i måneden, med abonnementet «Sport, film og serier» på TV 2 Play, får man én kamp fra Premier League, to fra Champions League og én fra La Liga hver uke gjennom hele sesongen. For dem som ikke ønsker å se absolutt alt av fotball, så vil man jo her få mange av høydepunktene, i tillegg til det beste med det norske landslaget. 

Supporterunionen har både vært en konstruktiv kritiker og viktig samarbeidspartner for oss de siste ti årene. Det gjelder både når vi er enige, men det gjelder også når vi er uenige. Tilbakemeldingene vi får fra dere er verdifulle – selv om vi ikke alltid kan levere nøyaktig på det dere ber om – slik som denne gang.  

Denne høsten har vi tidenes fotballhøst på TV 2, og vi er glade for å ha så mye fotball som vi kan formidle ut til de tusen hjem. Vi håper fortsatt at flest mulig ønsker å samles foran en TV 2-skjerm kommende sesong – og vi lover at vi skal gjøre vårt for å skape fotballfest på TV 2. 

Med ønske om en god helg og fortsatt konstruktivt samarbeid i årene som kommer».


Supporterunionen for Britisk Fotball

TV 2: Ingenting er skrevet i stein

2021-06-04 16:54:40

Møte med TV2 i dag. Leverte over 20.000 underskrifter:

For to uker siden startet underskriftskampanjen mot prisøkningen på Premier League-pakken i Norge. Fredag ble over 20.000 underskrifter overlevert TV 2.

TV" lovet å diskutere saken på nytt internt og sa at ingenting er skrevet inn i stein.

Les mer om dagens møte her.


Supporterunionen for Britisk Fotball

Over 12.000 underskrifter på 24 timer!

2021-05-23 11:03:26

Tusen takk for all støtte og engasjement rundt kampanjen mot økte priser på fotball fra England. 

Det tikker inn nye underskrifter hele tiden!  Vi har også fått utrolig mange tilbakemeldinger. Dette viser jo virkelig hvilket engasjement det er rundt det nye TV2-produktet og at denne saken virkelig treffer supporterne midt i hjerterota.

Husk å fortsette å pushe og dele denne linken:

Underskriftskampanje mot økte Premier League-priser (supporterunionen.no)

Direkte URL: 
Jeg krever uendret pris på Premier League! - Opprop.net

Fotball skal være for alle - nok er nok!

10000.jpg


Supporterunionen for Britisk FotballDel denne underskriftskampanjen

Hjelp dette oppropet å innhente flere signaturer.

Hvordan markedsføre et opprop?

  • Del oppropet på Facebook-veggen din og i grupper som har med emnet i oppropet ditt å gjøre.
  • Kontakt vennene dine
    1. Skriv en melding der du forteller om hvorfor du har signert dette oppropet. Det er mer sannsynlig at folk signerer hvis de forstår hvor viktig temaet er.
    2. Kopier og lim inn nettadressen til oppropet i meldingen din.
    3. Send beskjeden ved hjelp av e-post, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram og LinkedIn.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...