Redd reven som skal avlives på Bygdøy

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Til Aftenposten fra Advokat Vegard Bahus

2021-03-04 22:55:54

Hei! 

Jeg har blitt kontaktet av flere beboere på Bygdøy som reagerer på at det er besluttet å avlive reven som du skriver om i ditt oppslag i Aftenposten i går. De har startet en underskriftskampanje for å få kommunen til å endre sitt standpunkt – se https://www.opprop.net/redd_reven_som_skal_avlives_pa_bygdoy.

 

De kjenner seg ikke igjen i beskrivelsen av reven som aggressiv og truende. Den vandrer rundt i  og besøker jevnlig deres hager og eiendommer. Reven hører naturlig til i skogen på Bygdøy og det må finnes mange andre måter å løse saken på enn å avlive den. 

Jeg vedlegger en videosnutt av reven på besøk på en av mine klienters eiendom som viser den sammen med sin make – en drektig albinotispe. Video-opptaket er tatt 23. februar i år og viser på ingen måte at reven er syk eller oppfører seg unormalt. Den er nysgjerrig å lusker rundt – kanskje på jakt etter mat.   

Mine klienter er utrolig lei seg for det som skjedde med den lille pommeranierhunden Sol som ble tatt av reven. Mange av de – undertegnede inkludert – er hundeeiere og oppfatter hunden som familiemedlemmer. Samtidig er det en del av livets realiteter når man bor på Bygdøy eller andre steder med rev og grevling i området, at katter og hunder kan oppleve å bli angrepet. Trist er det, men umulig å gardere seg fullt og helt imot. 

Vi krever at bymiljøetaten stopper jakten på reven umiddelbart. Vi har fått opplyst at det nå er satt ut felle for å fange reven. Den krever vi at tas bort. Hvilken garanti har man for at man fanger riktig rev? Hva hvis en hund eller katt går i fellen i stedet? Reven er et naturlig innslag på Bygdøy som del av naturmangfoldet der. 

Flott om du kan lage et oppslag med grunnlag i dette. Mine klienter føler det er viktig at også andre «stemmer» kommer til ordet i denne saken.

Ta gjerne kontakt med meg for mer informasjon.  

Vennlig hilsen Vegard Bø Bahus

AdvokatAdvokatfirmaet Bahus AS

Henrik Wergelands gate 11, 3. etg.

| Postboks 533, 4665 Kristiansand


Nicolai Gerner-Mathisen, Helene Sundt, Christian Ringnes, Lotte Inger RingnesDel denne underskriftskampanjen

Hjelp dette oppropet å innhente flere signaturer.

Hvordan markedsføre et opprop?

  • Del oppropet på Facebook-veggen din og i grupper som har med emnet i oppropet ditt å gjøre.
  • Kontakt vennene dine
    1. Skriv en melding der du forteller om hvorfor du har signert dette oppropet. Det er mer sannsynlig at folk signerer hvis de forstår hvor viktig temaet er.
    2. Kopier og lim inn nettadressen til oppropet i meldingen din.
    3. Send beskjeden ved hjelp av e-post, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram og LinkedIn.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...