Pål Andor Østvold Parti- TANNHELSE inn i egenandelsordningen, er første prioritet!

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Takk for oppmerksomhet og vellvillighet.

2016-01-05 19:53:11

Hei alle sammen og godt nytt år 

Da jeg ser at det å starte nytt parti ikke er forenelig med den arbeidsmengden som jeg er kapabel eller ønsker i denne hobbyen min som politikken er, så meddeler jeg nå at det IKKE blir noe nytt parti for meg. Det er flere gode alternativer som Demokratene, Pensjonist Partiet og FrP.

Jeg har Frp i blodet mitt, og selv om lokal laget i Frp ikke ville ha meg og har løst meg fra tilknyttede verv der jeg stemmer på vegne av FrP lokallaget, så vil jeg fortsette som en Uavhengig FRP talsmann i Sandnes bystyre og på netter ellers. Jeg påberoper meg status som FrP tilhenger siden jeg både stemte FrP og er valgt som FrP. Jeg vil ikke følge FrP sitt program lokalt i Sandnes, men heller følge Frp’s ideologiske plattform som er den som dere fleste andre følger. Vil Sandnes lokallag at jeg skal følge deres program. Må de invitere meg inn igjen.

For de av dere som fulgte med så ble jeg ekskludert av Rogaland FrP på vegne av Sandnes FrP, fordi jeg ikke fulgte reglene om ikke å snakke om FrP i FB eller sosiale medier, en regel som ikke eksisterer. Og at jeg hadde snakket negativt om kollegaer, da mente de i leserbrevet der jeg ba Erna og Siv gå av, skrevet på en måte der det er ment som en varsku, fordi de ikke tok asyldebatten raskt og godt nok. Dette ble jeg ekskludert for, mens når Hagen, Tybring Gjedde og Sandberg rett etterpå begynte å snakke om egen ineffektivitet og at de burde gå av hvis de ikke kunne få til en forandring, så ble ikke de ekskludert.
Ergo er dette en lokalsak der noen kanskje var redd posisjonen sin og at jeg ikke hadde partibok.

Derfor er jeg fortsatt en FrPr i ånd og vil snakke som FrPr på FB, noe som for øvrig er bare en fordel for FrP da jeg drar mye stemmer og medlemmer til FrP. Dog representerer jeg ikke partiet på annen måte enn at jeg følger med og snakker Frp politikk. Jeg representerer ikke FrP på noen måte. Og uttaler meg fritt som ethvert medlem eller annen person kan gjøre og gjør.

Jeg har fått mange støtteerklæringer fra FrP folk fra hele linjen fra velgere til statssekretærer, tidligere stortingsfolk, lokalledere og styremedlemmer og ikke minst mine velgere og folk generelt.
Så jeg sier derfor tusen takk for at dere tror på meg og at dere støttet meg med underskrifter, alle dere ca. 300 som jeg har fått underskrift her og på manuelle lister.

Med vennlig hilsen
Pål Andor Østvold
Uavhengig Bystyrerepresentant og
FRP Sympatisør i Sandnes.


Pål Andor ØstvoldDel denne underskriftskampanjen

Hjelp dette oppropet å innhente flere signaturer.

Hvordan markedsføre et opprop?

  • Del oppropet på Facebook-veggen din og i grupper som har med emnet i oppropet ditt å gjøre.
  • Kontakt vennene dine
    1. Skriv en melding der du forteller om hvorfor du har signert dette oppropet. Det er mer sannsynlig at folk signerer hvis de forstår hvor viktig temaet er.
    2. Kopier og lim inn nettadressen til oppropet i meldingen din.
    3. Send beskjeden ved hjelp av e-post, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram og LinkedIn.