Norge må velge en ny vei i Ukraina-krigen

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Krigsmotstandere må organisere seg!

2023-01-26 16:09:36

Vi i Antikrigs-Initiativet er stolte over at oppropet om at Norge må jobbe for våpenhvile og fredsforhandlinger i Ukraina-krigen nærnmer seg 900 underskrifter. Tatt i betraktning det politiske klimaet vi opplever så viser det seg at det er veldig mange krigsmotstandere der ute! Selv om Norge ikke lenger sitter i FNS sikkerhetsråd velger vi å fortsette å samle støtte for at Norge må velge en ny kurs i Ukraina-krigen.

Samtidig ønsker vi at den organiserte fredsbevegelsen skal vokse og bli en enda tydeligere stemme i opinionen. Vi trengs som aldri før! Derfor håper vi at du som har skrevet under på oppropet, og som ennå ikke er med i Antikrigs-Initiativet eller en annen fredsorganisasjon, tar steget og melder deg inn.

Det er enkelt å bli medlem: VIPPS (kjøp og betal) til 581243 – husk navn og e-post eller betal inn på kontonr. 1254.63.09418 Satser: Enkeltmedlemmer 200,- kr. pr. år, studenter/trygdede 100,- kr. pr. år.

Se https://antikrigsinitiativet.no/ for mer informasjon om oss og hva vi står for.
stopp_krigen.jpg


Antikrigs-Initiativet

Oppropet i Ny Tid

2022-12-07 16:33:01

Vi takker avisen Ny Tid som har trykket oppropet som annonse i sin nye vinterutgave 2022/2023!

ny_tid_vinter_22-23_b.jpg


Antikrigs-Initiativet

Løpeseddelutdeling med QR-kode til oppropet

2022-11-27 18:52:19

I Tromsø var det i går løpeseddelutdeling foran Domkirken. På løpeseddelen er det en QR-kode som mottakeren kan skanne og komme direkte inn på oppropet for signering. Vi har nå passert 750 underskrifter, men vi stopper selvsagt ikke her. Klarer vi 1.000 før jul? Du kan hjelpe oss å samle signaturer ved å spre oppropet på de sosiale mediene du bruker, dette er en effektiv og billig måte å spre fredsbudskapet på.

Tromsø261122.jpg


Antikrigs-Initiativet

Det mest signerte opprop siste 7 dager!

2022-11-19 21:53:46

Vi takker alle som har signert, etter å ha vært ute i 8 dager har 684 personer satt sin underkrift på oppropet. Det gjør oppropet til det mest signerte på Opprop.net den siste uka Vi aksjonerte i Bergen i dag, med utdeling av løpesedler og appeller. Neste lørdag vil det være løpeseddelutdeling i Tromsø, vi står på! 

løpesell_ukrainaopprop.jpg


Antikrigs-InitiativetDel denne underskriftskampanjen

Hjelp dette oppropet å innhente flere signaturer.

Hvordan markedsføre et opprop?

  • Del oppropet på Facebook-veggen din og i grupper som har med emnet i oppropet ditt å gjøre.
  • Kontakt vennene dine
    1. Skriv en melding der du forteller om hvorfor du har signert dette oppropet. Det er mer sannsynlig at folk signerer hvis de forstår hvor viktig temaet er.
    2. Kopier og lim inn nettadressen til oppropet i meldingen din.
    3. Send beskjeden ved hjelp av e-post, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram og LinkedIn.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...