Krav om uavhengig gransking av vindkraftkonsesjonene

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Krav om uavhengig gransking av vindkraftkonsesjonene

2020-09-01 04:50:54

Etter Stortingets vedtak 19.06.2020 om gransking av vindkraftkonsesjonene, så har nå 9200 personer, på kun 2 uker, signert oppropet som krever at denne granskingen ikke skal utføres av NVE og OED selv, men av en uavhengig instans.

Resultatet vil bli formidlet til samtlige stortingspolitikere, og vi vil oppfordre alle til å gi respons på mottatt mail og på spørsmålet om hvem som vil ta ansvar for å bringe dette til stortingets talerstol og inn i de rette fora og stortingsgrupper for debatt. Vi vil be om at stortinget forvalter dette oppropet med stor respekt. De 9200 signaturene representerer også de tusenvis av vindkraftmotstandere som ikke har fått tilgang til oppropets digitale plattform.

Dette oppropet representerer en raskt voksende kunnskap og bevissthet i befolkningen som nå krever at våre folkevalgte lytter til kravet om juridisk og uhildet gransking av konsesjonene og anvendelsen av Energiloven.


Siri Fjeseth, Dag Bremnes, Håkon SkauDel denne underskriftskampanjen

Hjelp dette oppropet å innhente flere signaturer.

Hvordan markedsføre et opprop?

  • Del oppropet på Facebook-veggen din og i grupper som har med emnet i oppropet ditt å gjøre.
  • Kontakt vennene dine
    1. Skriv en melding der du forteller om hvorfor du har signert dette oppropet. Det er mer sannsynlig at folk signerer hvis de forstår hvor viktig temaet er.
    2. Kopier og lim inn nettadressen til oppropet i meldingen din.
    3. Send beskjeden ved hjelp av e-post, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram og LinkedIn.