Vi som vil ha Margrethe Salvesen Zivcic med i debatten om covid 19 hos Fredrik Solvang

Jeg blir virkelig skremt av den utrolige inkompetansen til de vi har gitt makt og såkalte eksperter i diskusjon om covid 19. Det så vi særdeles godt i debatten på Litteraturhuset i Trondheim mellom sykepleieren Margrethe Salvesen Zivcic og mikrobiolog Svein Arne Nordbø, som kan sees i sin helhet her https://www.facebook.com/watch/live/?v=390337128790863&ref=watch_permalink , der hverken debattlederen Trond Åm eller professoren som liksom skulle ta Zivcic hadde den ringeste ide om hva de snakket om. Zivcic var den ENESTE profesjonelle med reell ekspertise i den diskusjonen. Det er særdeles viktig å få Margrethe Salvesen Zivcic med i den offentlige ordskifte om covid 19 fordi hun vet så utrolig godt hva hun snakker om, og hun lar seg ikke stoppe av tåkepratet som de såkalte ekspertene ofte kommer med når de mangler dokumentasjon til sine påstander. Margrethe Salvesen Zivcic går ikke rundt grøten men rett inn til kjernen av problemet og hun dokumenterer alltid sine påstander. Hvis du vil ha henne med i debatten om covid 19 hos Fredrik Solvang på NRK så vær vennelig å skriv under på dette oppropet.

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Ole John Saga fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...