Vi ønsker bussavganger på linje 395 til/fra Skytta i rushtiden

Buss 395 har ingen avganger til og fra Skytta i rushtiden. Utenom rushtiden fra kl. 08.52 til kl. 15.10 og fra kl. 18.22 til kl. 21.40 er timesavganger til Saga og Gjelleråsen der det er mulig med korrespondanse videre med buss 390, 390E, 380 og 385. Fra Skillebekk er det mulig med korrespondanse med T-bane på Vestli.

De siste 10-12 årene har det blitt bygget mellom 100-200 boligenheter på Skyttamyra. Akkurat nå er det en boligblokk under oppføring.

Veldig mange med bolig på Skytta bruker kollektivtilbudet i rushtiden. Av ulike årsaker må mange bruke bil til de få innfartsparkeringsplassene vi har på Gjelleråsen. Enkelte henter og leverer unger i barnehage og SFO. Noen har helseplager som gjør at de ikke kan gå ned og opp de bratte bakkene til bussholdeplassen på Hagan vinterstid. Andre igjen må bruke bilen for å klare alle gjøremålene på ettermiddagen. Det er store utfordringer med å få parkeringsplass på Gjelleråsen og det er ikke planlagt flere parkeringsplasser i området.

Det finnes også et bo- og rehabiliteringssenter på Skytta. Manglende tilbud i rushtiden begrenser beboerne, dagbesøkende og vanlig besøkende.

Bussavganger i rushtiden på linje 395 vil lette trykket på innfartsparkeringene. I tillegg vil flere velge å ta kollektivt.

Vi ønsker derfor bussavganger på linje 395 til/fra Skytta i rushtiden.

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Zeeshan Ahmad Sheikh kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook