Støtt Line og Per Lauritsen med å få sin fem år gamle datter tilbake. Fylkesnemnda i Innlandet har besluttet at deres fem år gamle datter som er av tater-romanislekt skal tvangsadopteres.

Bli med å støtt Line og Per Lauritsen om å få deres datter tilbake. Fylkesnemnda glemmer en vesentlig ting i denne avgjørelsen. Dette barnet vil alltid lete etter sin identitet når hun er gammel nok til å forstå at hun har mulighet til å lete etter sine røtter og familie. Fosterforeldre eier ikke andres barn,de er der i en periode det kanskje er behov for hjelp, men når de ser at de biologiske foreldre kjemper for barnet sitt burde fosterforeldre samarbeidet. Tenke på barnets beste.

Jeg selv er i mot tvangsadopsjon av barn under 18 år,av den grunn at fosterforeldre kan være glad i barnet uten å adoptere. Foreldrene til denne jenta trenger all støtte de kan få . Jeg har engasjert meg nå i denne sak da jeg ikke lenger kan se på galskapen i Norge uten reaksjoner. Norge trenger ikke flere saker i Strasbourg.

Dette barnet mister sin identitet fra den dagen hun blir adoptert. Alle papirer på seg selv blir endret fra at de biologiske foreldre fjernes med et pennestrøk til at adoptivforeldre står som henne foreldre i fremtiden! De biologiske foreldrene mister det kjæreste de eier, barnet sitt.

Brutalt at slikt kan skje i trygge,vakre, rause Norge!            Bli med å støtt denne sak visst du er enig med meg om å få barnet til Line og Per hjem til seg igjen. 

Signer og del gjerne. 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Gro Elikvist Bærheim fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...