Stopp samtlige Korona tiltak!!!

Screenshot_20210517_153104.jpgStopp samtlige korona tiltak!!!

Ny evaluering og helhetlig bilde av situasjonen. 

Full innsyn i regjeringens håndtering.

Etterforskning av samtlige involverte instanser 

 

Jeg er bare en ensom nordmann som har måttet sette livet mitt på vent. Dette for å etterforske en situasjon jeg mener regjeringen og statlige ansatte burde tatt seg av. Flere snevre evalueringer er riktignok gjort av FHI.

 

I rapporten fra FHI som ble sendt til departementet april 2020 og mars 2021har de beregnet høyt smittetrykk. Der beskriver de et tynt grunnlag for stengingen av samfunnet. Rapportene er fulle av synsing og antagelser. Uten tilstrekkelig dokumentasjon, samt motstridende uttalelser. En fornærmelse til det Norske folks intelligens, etter min mening. 

 

Videre skriver de at det ikke er bevis for at nye mutasjoner, som ligger til grunn, ikke er dokumentert farligere. De skriver også at det ikke er dokumentert virkning av vaksine. Samtidig som de presenterer vaksinasjon av hele befolkningen som eneste utvei. 

 

Man kan ikke se bort i fra, at smitten er avhengig av antall tester. Likevel skremmer media med antall smittet av et viruset på vinteren. Ikke får vi prestert data som kan stå i forhold til noe som helst. 

 

I april 2020 var døds raten på topp. Døds raten har nå flatet ut. Farenivået er rudusert. Fortsatt har tiltak blitt strengere.

 

Dette gir ingen mening?

 

Håper vi kan stille denne saken for retten. Vi har advokater i Norge som samarbeider med oss om dette. 

 

Mange nordmenn føler seg presset til å vaksineres. "Jeg vil reise", er argument.

 

Dette er grov manipulasjon etter min mening. Det burde kanskje også blitt gjort en anonym meningsmåling. Snakket med flere som føler seg presset.

 

Trodde Norge var et rettferdig og demokratisk land.

 

Først skremmes vi av at folk dør. Gud forby som om dette var en kur som skulle gjøre oss udødelige. Gjennomsnittlig alder generelt og ved Covid19 dødsfall ligger ikke langt fra hverandre. 

 

Vi får til og med høre at tallene ikke er primær årsaken til dødsfall. Årsaken er kanskje så enkel som dårlig helse. 

 

I America får de insentiver som penger per covid dødsfall til sykehuset. 

 

Når det ikke dør nok folk går man over til smittetall og smittetrykk. I forskningen presentert på FHI sine sider tar man ikke høyde for smittetrykk, ved evaluering av vaksinens effekt. Er dette en joke eller står det feil. Igjen en fornærmelse. 

 

Først skal man vaksine risikogruppene, dermed alle og nå også barn.

 

Alt dette til tross for evaluering, forskning og grafer peker i motsatt retning.

 

Media har flere ganger blitt tatt i unødvendig skremselspropaganda. 

 

Vesentlige sider ved saken blir skjult og sensurert av Google og Facebook. 

 

Tatt alt dette i betraktning sett fra mitt ståsted. Skal man da være i stand til å ta en rasjonell avgjørelse? Gitt at ingen av vaksinenede er FDA godkjent. 

 

Vil ikke dette være en dårlig avgjørelse sett at man anser seg selv å være sunn og frisk? 

 

Altså i en gruppe som tåler viruset, og mest sannsynlig vil være symptomfri. Skal man da bare gå med på dette fordi man blir frarøvet de beste tingene i livet?

 

Det finnes grupper i samfunnet som er livredde. For dem er kanskje dette David Stjenen, endetiden eller en mikrochip. Det nyeste er at det er farlig å være med vaksinerte. Redde og totalt ekskludert fra samfunnet. 

 

Konspirasjonsteorier blomstrer når vi blir feil informert eller logikken er fraværende. De som er forvillet i dybden av dette sitter nå med intens døds angst. Det er ikke greit

 

Dette ser iallefall ut til å være en informasjons krig. Som kanskje bør etterforskes videre. Samt opphavet, WHO og Kinas rolle i dette shitshowet. 

 

På lik linje med forløpet til antall vaksinerte som gikk fra risikogruppene, til godkjenning av barn nå nylig. Ser ikke jeg et vaksine pass som noe annet enn; noe som går fra at man kan testes. Til kun vaksinerte.

 

Enden på visen totalt diskriminering. For å være skeptisk til noe som har såpass mye usikkerhet rundt seg. 

 

Det er ikke nok med alle feilgrepene. Jeg biter meg også merke i hvor lite fokus det er på å minske risiko grupper. Fremme god helse. Trodde vi hadde utviklet oss og kommet langt i Norge. Vi vet at forbyggende tiltak er bedre enn å slukke brannen. 

 

Kunne man gått systematisk inn i gruppene og hjelpe de til bedre helse. Det burde blitt vurdert videre også bedre tiltak for å styre den genelle helsen.

 

Helseministeren er tydeligvis ikke rystet til å ta avgjørelser på vegne av det norske folket. Med utdanning i statsvitenskap burde han være i stand til å se at dette ikke er holdbart. Mistenker gulerøtter og grønne skoger i lovnad til de medvirkende. Som tydeligvis synes det er greit å herse med Norges befolkning på denne måten. 

 

Sier dette fordi tiltakene som blir utøvd for hele kloden er dokumentert immune nedsettende. De går så langt som å stenge trenings studio og nekte oss ferie.

 

Ønsker at eksperter kan sette seg ned å gjøre en ny helhetlig vurdering. Ta til betraktning at risikogruppene er vaksinert. Da kan forskning på frykt og immune forsvar også legges til grunn. Ikke minst D vitamins dokumenterte virkning. 

 

Økonomer, Ernæringsfysiologer og psykologer bør også få komme på banen. Dersom de ikke allerede er det. Vi hører iallefall lite om dette i media.

 

Covid19 rammer et bedere spekter dersom man skal ta ringvirkningene i betraktning. Unge friske folk deriblant.

 

Hvor stor risiko bør det være før man tar bort grunnleggende menneslige behov? Samt konsekvenser av dette. Burde ikke dette drøftes videre. 

 

Burde ikke korrupsjon og lobbyvirksomhet etterforskes? Samtlige i FHI og Helsedirektoratet. 

 

WHO anbefaler ikke korona sertifikat sist jeg sjekket. Lockdown bør vurderes lokalt. Da burde det i det minste være fare for liv??? 

 

Det er ingen grunn til å fortsette med dette sirkuset. 

 

Kreve en full åpning av hele Norge!!! 

 

Og slutt på det som stygt ligner manipulasjon og tyranni.

 

Føler meg totalt sviktet av myndighetene samtidig latterliggjort og utfyst av befolkningen. 

 

Mvh Bekymret

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Mona Lisa Jones fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...