STOPP overmedisinering og feilmedisinering i psykiatrien.

Det på en eller annen måte bli slutt på denne ekstreme overmedisineringen og feilmedisineringen som i dag foregår i psykiatrien. Det bli slutt på denne "kjemiske lobotomeringen"!

Vi har selv mistet vår datter i selvmord, etter at hun ble satt på nærmere 15 000 doser av sterke medikamenter de siste 2 årene av hennes liv. Hun ble 20 år gammel. Du har muligens hørt om vår historie, da vi blant annet har vært på nyhetene, både TV2 og NRK, samt ikke minst Brennpunkt dokumentaren «Bare en pille til» som gikk på NRK den 5 november i fjor.

Antidepressiva, som vår datter fikk hele 8 forskjellige typer av, har så ekstremt mange alvorlige bivirkninger, og det begynner ofte med at pasienten blir kvalm, kvalmestillende medikamenter forskrives, pasienten blir urolig, beroligende medikamenter forskrives, pasienten får smerter, smertestillende forskrives, pasienten får ikke sove, sovemedisin forskrives, og sånn fortsetter det i det uendelige helt til pasienten blir en ufrivillig «legal narkoman».

Et annet meget skremmende poeng er at helsedirektoratet selv skriver i sine nasjonale retningslinjer for diagnostisering og behandling av depresjon i primær- og spesialisthelsetjenesten, hvor myndighetene selv oppfordrer legene til å eksperimentere med antidepressiva. Kort gjenfortalt så står det: Viser det seg at første antidepressiva ikke virke, så er det selv opp til legen/behandleren og eksperimentere med andre typer antidepressiva, legen står da fritt frem til å prøve ut andre SSRI preparater. Fungerer ikke det, så prøv en ny.

Da må man jo spørre seg selv: Er det ikke myndighetene selv som aksepterer at leger og psykiatere kan bruke pasientene som «forsøkskaninen», og spille «russisk rulett» med menneskers liv?

Ønsker å sitere Professor Helge Refsum ved Senter for Psykofarmakologi ved Diakonhjemmet Sykehus som uttalte på Tv2 nyhetene den 17 mars 2013: «Det er en form for prøving eller feiling i psykiatrien, eller eksperimentering det handler om, hvor medisincocktailer, altså et stor antall medisiner til pasienten, alltid er uheldig og man utsetter pasienten for en risiko, hvor den alvorligste bivirkningen er død.»

Vi kan ikke lenger bare sitte å se på at denne formen for drap fortsetter, noe må gjøres – og det raskt. Vi har ikke flere og miste.

Underskriftene vil bli oversendt til Helse- og omsorgsminister Bent Høie.

Du finner mer informasjon på vår facebookprofil: https://www.facebook.com/SiljeBenediktesStiftelsen?ref=hl

 

 

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Espen Øwre kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook