Stopp Kompetansebasen

Marius N Karlstrøm tidligere Marius Johansen driver Kompetansebasen. En bedrift som livnærer seg på å sverte andre bedrifter. Foredragsholder og "erfaringskonsulent" Marius N Karlstrøm prøver å fremstå som en person som genuint ønsker å hjelpe mennesker som har utfordringer i livet, noe som ikke stemmer med virkeligheten, heller tvert imot. Historien hans viser at han misbruker mennesker i profesjonell og privat sammenheng i tillegg til systematisk sabotasje av andre bedrifter.    Signer her slik at denne useriøse bedriften kan bli stoppet. 

 

Les artikklene vedlagt og still kritiske spørsmål. 

https://www.kompetansebasen.no http://www.dagsavisen.no/nyemeninger/erfaringsmessig-kompetanse-eller-en-risikofaktor-et-paradoks-innen-barnevernet-1.953470 https://www.rb.no/nyheter/jessheim/mobbing/han-var-klassens-versting/s/5-43-77163 https://www.rb.no/lokale-nyheter/hvis-noen-var-i-ferd-med-a-bli-kjarester-gjorde-de-ansatte-alt-de-kunne-for-a-forhindre-dette/s/1-95-7233444 http://www.erlik.no/marius-var-en-versting http://www.tv2.no/nyheter/9047325/

https://www.proff.no/selskap/kompetansebasen-da/jessheim/-/Z0IPPAUD/

Signer dette oppropet


ELLER

Din e-postadresse vil ikke bli publisert på vår side. Uansett, så vil forfatteren av underskriftskampanjen se all informasjon du oppgir i dette skjemaet.

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.
Facebook