Steng grensene nå!

Del gjerne!

Forslaget ser ikke ut til å bli tatt seriøst. Grensene forblir åpne.
Slik det ser ut nå, planlegges det ingen nye tiltak for å begrense smitten over geografiske områder.

Jeg er klar over at mange vil tenke at dette er radikal politikk, men konsekvensene i det øvrige samfunnet er for store nå. Jo mer tiltaksløse politikerne er nå, jo større blir belastningen på økonomien og infrastrukturen. Det er ikke snakk om langvarige tiltak, og det bør det heller ikke være. Samfunnet er allerede svært sårbart, og ordenen må gjenopprettes så straks som mulig. Tiltakene er satt inn nå for å flate ut smittekurven i denne fasen av pandemien. Vi har ikke ressurser til at disse tiltakene skal vare særlig lenge. Vi har f.eks ikke mat/drikke til å sørge for den norske befolkningen i 6 måneder(!) engang. Husk at inkubasjonstiden på koronaviruset har vist seg å kunne være så mye som 24 dager. (Mistanke om dobbel eksponering.) Vi vil derfor ikke sikkert kunne se det totale utfallet av alle tiltakene før om ca. en måned. Dette er ikke propaganda, men en fakta oppsummering. Vi har lenge visst at verdenssamfunnet er svært sårbart for slike kriser som vi opplever nå. Jeg håper virkelig ikke at dette blir så ille som forskere og samfunnsvitere tror det blir.

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Kaya Marie Hanssen kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook