Slutt med nynorsk

Nynorsk er ikke bra. Det gjør de fleste elever mindre motiverte enn de opprinelig var. Ingen trenger Nynorsk. Politikerene sier at det er fint for å lære seg nye språk. Store deler av elevene på skolene i Troms har enten Tysk, Spansk eller Fransk. Dette er allerede tungt i seg selv. De timene vi bruker på Nynorsk i skolen kunne vi brukt på å forbedre elevene i undervisningen. De som stryker i Nynorsk på Videregående skole kan få problemer med å få seg utdanning. På grunn av Nynorsk kunne Troms fått blant annet bedre lærere eller andre nyttige jobber. Det er alltid rom forforbedringer, men ikke med Nynorsk.

Signer dette oppropet

Fyll inn skjemaet under for å signere på denne underskriftskampanjen, som er opprettet av Anders Yttervoll. Forfatteren av underskriftskampanjen vil se all informasjon du oppgir i dette skjemaet.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook