Vi krever en bedre og reell bemanningsnorm, bedre rammer for barnehagebarna og høyere lønn for barnehageansatte

Kommentarer

#7

Nå er vi i barnehagen slitne og leie..
Noe må gjøres! Og det før alle går på veggen!!

Madelen Tveter Thommesen (Hagan, )

#18

Brenner for gode og trygge oppvekstvilkår for barna ❤️

Beate Mathisen (Tromsø, )

#31

Jeg signere fordi barne gruppene må bli mindre så hvert barn får tettere oppfølging av voksne.Med en tettere oppfølging vil vi også kunne bedre ivareta de sårbare barna.

Kristin Walker (Oslo, )

#35

Det er forjævlig!

Rein Kloster (Bergen, )

#39

Jeg jobber i bhg, kjenner på redsel, utslitthet,dårlig samvittighet, utilstrekkelighet, oppgitthet over at vi faktisk må stå i dette med et smil om munn og være takknemlig for at vi har jobb, at vi ikke blir tatt på alvor. Og at lønnen henger ikke sammen med arbeidsoppgaver.

Gunn Torill Ims (Undrumsdal , )

#51

Fordi jeg er så hjertens enig i det som står beskrevet over.

Grethe Larsen (Saltstraumen , )

#64

Jeg signerer fordi jeg kommer til å slutte etter 2 års master utdannelse, dersom arbeidsvilkårene for oss pedagoger og assistenter ikke blir bedre.

Marjatta Huseby (Asker , )

#88

Jeg ser venner og bekjente rundt meg være utbrente innen dette yrket. Hvis vi ønsker engasjerte og flinke folk, må vi også ta vare på dem.

Anne-lise Langehaug (Oslo, )

#89

Vi trenger flere ressurser for å skape en god og trygg barnehagehverdag med et godt pedagogisk tilbud, hvor alle barn blir sett og møtt, og hvor vi som jobber med dem ikke sliter oss ut

Elena Wikdahl (Trondheim , )

#95

Vi får ofte høre at vi gjør verdens viktigste jobb, men blir vi sett og hørt?

Johanne Thrane (Horten, )

#99

Vi har ropt høyt og lenge nå. Det er på tide med forandring. Etter over 25 år som ped.leder i barnehage er jeg sliten og lei. Barna våre fortjener mer enn det vi kan tilby de i dag. Jeg fortjener en bedre hverdag!

Elisabet Hultenius (Sarpsborg, )

#101

Små barn trenger hele tiden å bli sett av en trygg og stabil voksen, derfor trengs det flere voksne på avdelingen.
God lønn gir yrket den status om viktighet, den trenger. Gir også dyktige og stabile voksne.

Hilde Larsen (Saltstraumen, )

#102

Som pedagogisk leder på avdeling ser jeg hvordan mine medarbeider blir strekt i alle ender for å levere et godt pedagogisk tilbud gjennom hele dagen. Men det er vanskelig når man etter kjerne tiden står igjen med 2 stykker på 26 barn.

Marlene Gogstad Fritzøe (Sandefjord , )

#103

Vi ønsker en bedre hverdag i barnehagen for både barna og for oss som hver dag gir vårt aller ytterste av omsorg, kunnskap, tilstedeværelse og nærhet til barna i barnehagen. Vi har gang på gang vist vår betydning og viktighet for at samfunnet vårt skal gå rundt, nå er det påtide det også vises gjennom bedre lønn og bedre arbeidsvilkår gjennom økt bemanningsnorm.

Anja-Lisa Wood (Isfjorden, )

#112

Det er nødvendig!

Torill Vik (Oslo, )

#114

Jeg signerer fordi jeg elsker yrket mitt og fordi jeg ser at vi blir spyttet på inder pandemien. Siden jeg har planer om å jobbe i barnehage så lenge som mulig, så krever jeg innstendig at yrket mitt blir anerkjent og vi blir hørt og respektert! Vi er eksperter på barn og er verdige og stolte proffesjonsutøvere som har bein i nesa for å stå på for barnets beste, men også for profesjonens yrkesstatus og vilkår!!!

Viktoria Silseth (Oslo, )

#131

Jeg signerer fordi jeg som pedagogisk leder er enig i det som står i oppropet. Arbeidsforhold for de som jobber i barnehage er latterlig sammenlignet med andre arbeidsplasser, og barna, de sårbare, fremtiden, må ta støyten for samfunnets prioriteringer.

Marita Watne (Trondheim, )

#135

Fordi jeg jobber i barnehage!! Elendig lønn. JA TIL FLERE HENDER SOM KAN HJELPE TIL Å VÆRE OVERALT.

Linda Beate Hansen (Trondheim, )

#136

Barnehageansatte er superviktige for vår framtid!

Aud Granaas (FLATÅSEN, )

#147

Jeg signerer fordi jeg jobber i bhg.

BrittAnita Kristiansen (Flatåsen, )

#153

Det er på tide at både barn og vi som jobber i barnehage blir tatt på alvor

Ingunn Støwer (Trondheim , )

#154

Fordi vi som jobber i barnehagene tilhører en sektor i knestående. Vi trenger å kompenseres for det faktiske arbeidet vi legger for dagen, og den risikoen vi daglig utsettes for. Men blir skjøvet til frontlinjen uten noen som helst beskyttelse mot et potensielt dødelig virus som sprer seg raskt. Helsepersonell får i det minste beskyttelsesutstyr og vaksine. Dette er rovdrift.

Pia Lind (Oslo, )

#161

Jeg er førskolelærer👍

Beate Bransdal (Sandefjord, )

#165

Nok er nok. For å lage rammer for barnehagene så må det i det minste se ut som om de som bestemmer rammene, vet hva barnehage er.

Stine Wennerød Firing (Barkåker , )

#177

Jobber i barnehage selv

Tone Reppe (Dyrvik, )

#178

Å jobbe i barnehage er med å forme små mennesker og er en kjempejobb, men desverre ikke lett når man føler man ikke strekker til på alle kanter som man helst ønsker. Desverre er også lønna langt ifra god nokk til den jobben vi gjør

Mia Melum (Trondheim, )

#182

Hvis ikke det har vært tydelig før, er det umulig å overse hvor vanvittig stusselig bemanningsnormen faktisk er. Jeg synes det er forunderlig dersom politikerne ikke tar tak i dette. Det er snakk om fryktelig mange menneskeliv - voksne som små!

Ane Wall Danese (Oslo, )

#186

Bemanningen i barnehagene er altfor lav, vi trenger de armene og bena vi kan få. Nå i disse tider er vi virkelig sårbare og når hjelpen til bemanningen er så lav som nå går det utover de faste ansatte som går utslitte på jobb. Det ender dessverre med slitne ansatte og sykmeldinger, noe som da går utover enda fler igjen. Vi gjør også en kjempe viktig jobb. Vi tar vare på det kjæreste alle foreldre har, hver eneste dag. Det er nå ett av yrkene i landet med lavest inntekt. Noe som fører til at færre og færre vil ta utdanning som pedagog eller barne- og ungdomsarbeider. Har de ansatte det bra får barna det bra, og det er først og fremst det aller viktigste for oss ansatte!

Ingerlise Singstad (Sandefjord, )

#191

Jeg signerer for nå er det jammen på tide at det skjer noe på denne fronten.....

Wenche Johansen (Fauske, )

#199

Det er uholdbart å jobbe i barnehage sånn som situasjonen er nå. Vi burde gått i streik for lenge siden.

Nicklas Grønfoss (Fredrikstad, )Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...