Redd ungdomstilbudet

12 mars vedtok Bystyret i Haugesund den såkalte Sparepakke 1, i den står blant annet at Bydelshusene og idretts enheten skal kvitte seg med 7 stillinger, 4 av disse landet på gamle slakthuset. der det blir kutt på nesten 40% av de ansatte , siden mange av stillingene er i samarbeid med andre kommuner og "freda stillinger" blir dette mest sannsynlig tatt ut av ungdoms aktiviteten, Dette Synes jeg er uakseptabelt med tanke på at dette er det eneste Kommunale tilbudet for ungdom i sentrum.

Dersom kommunen vil ha en Ungdom som er aktiv og bruker sentrum burde den legge tilrette for at ungdom har rusfrie alternativer. for meg er dette ganske logisk.

Tror egentlig kommunen fant ut at dette virka logisk og med tanke på at de hevdet at ikke har mulighet å vise de politiske papirene jeg spurte etter, noe som de er lov pålagt til å gjøre! samt at de ansatte på bygget fikk munnkurv og kunne derfor ikke forklare prosessen til oss brukere og frivillige på huset, derfor ble saken oppdaget denne uken, ikke for mange måneder siden som den burde!

hele prosessen virker inkompetent og lite gjennomtenkt med fokus på kortvarige sparinger og ikke noe fokus på fremtiden! men skult godt nok til å vise at de bryr seg om å holde det i mørket for media og brukere!

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Erling Nes Mygland kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook