REDD HAMAR TEATER!

En underskriftskampanje for alle som mener at Hamar teater bør få bli i gamle rådhuset i Strandgata.
Beskrivelse:

Dette er et opprop for alle som vil støtte opp om Hamar Teaters ønske om å fortsatt få disponere lokalene de er i i Strandgata 23 i Hamar. Kommunen har planer om å selge bygget, men vi mener at Hamar mister en viktig kulturarena om teateret og alle tilknyttede grupper må flytte ut.
Les selv hva Turnekompaniet, som driver Hamar Teater selv skriver i et åpent brev til kommunestyret:

http://www.turnekompaniet.no/hamarteater/brev/index.html

Vi som har startet denne aksjonen er ungdom tilknyttet ungdomsteateret. Selges Strandgata 23 vil barne og ungdomsteateret bli lagt ned. Vi er svært glade i teateret vårt og har et brennende ønske om å få beholde det! Hjelp oss å synliggjøre hvor viktig dette er for alle oss som bruker huset og for alle i Hamar som er glad i kultur, så som dans, musikk og teater. Skriv gjerne brev til kommunestyret selv og fortell hva du synes og skriv under her! Takk for støtten!


NB! Vi arrangerer fakkeltog fra Stortorget i Hamar onsdag 29.januar kl. 15.30.Vi går gjennom gågata og ender opp utenfor Hamar rådhus hvor det skal holdes kommunestyremøte kl. 16.00. Ta med fakkel, familie og venner og slå ring rundt ærverdige Hamar Teater!


Teaterhilsen fra Maren og Luna.

Følg oss på facebook "REDD HAMAR TEATER".

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Luna Krogvold Andersen kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook