Opprop for oss som ikke ønsker salg av "flyvende søppel" i Flekkefjord, på 17 mai eller ved andre arrangementer.

Bli med å vise våre politikere og private aktører/arrangører at vi Flekkefjæringer bryr oss om nærmiljøet og naturen vår. Ved å si nei til " Kjøp og Salg " av heliumballonger er vi med på å bekjempe utbredelsen av plastsøppel i naturen, og all skade den forvolder. 

Heliumballonger er med på å tappe verdens heliumsreserver, og er en ikke fornybar ressurs. Verdens største heliumsprodusenter varsler at de begynner å gå tomme for denne livsviktige ressursen som brukes bla til å redder liv. 

Mens vi venter på et nasjonalt vedtak om forbud, oppfordres DU til engasjement . Ta et standpunkt, signer og del gjerne!! 


Eva Pallenchat, Sandra Surdal og Ingun Søstrand    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Fyll inn skjemaet under for å signere på denne underskriftskampanjen, som er opprettet av Eva Pallenchat, Sandra Surdal og Ingun Søstrand. Forfatteren av underskriftskampanjen vil se all informasjon du oppgir i dette skjemaet.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook