Nei til brannstasjon i Lervig! Vis alvor med Levekårsløftet for Storhaug- gi oss park!

Plassering av brannstasjon med brannbåt og lagringsplass for oljevernutstyr skal etter planen opp igjen i bystyret 05.02.18. Denne gangen med nytt notat fra Rådmannen og ny vurdering om aktuelle plasseringer som blant annet: Fiskepiren, Svankevigå, Lagårdsveien.

Vi oppfordrer Høyre, Krf, SP, FNB, FRP og V til å lytte til oss som bor på Storhaug; vi ønsker IKKE brannstasjon i Lervig! Vi ønsker stort grøntareal med beplantning og mulighet for ulike park- aktiviteter! Et sted å samles, et sted for rekreasjon!

I et demokratisk land med borgemedvirkning bør lokalpolitikken utfomres i samråd med borgerne. Lytt til oss og vis oss at dere bryr dere om oss som bor på Storhaug Øst! Vi er deres velgere, vis oss at dere er våre stemmer verdige!


Hilde Aasmundsen Glad, aksjonsgruppen " Nei til brannstasjon i Lervig"    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet


ELLER

Din e-postadresse vil ikke bli publisert på vår side. Uansett, så vil forfatteren av underskriftskampanjen se all informasjon du oppgir i dette skjemaet.

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook