Nå river dere hundeparken vår. Har dere glemt løftet om en ny?

I ti år har hundevenner i bydel Gamle Oslo hatt glede av hundeparken i Åkebergveien, bak politihuset på Grønland. Nå rives gata og store, flotte trær opp, og parken vår er omringet av gravemaskiner. Lufteområdet skal erstattes av en bred sykkelvei, og til tross for at bydelsutvalget vedtok at en erstatningspark skal komme for over et år siden har det ennå ikke blitt avgjort hvor og når. 

Vi er flere hundre hundeeiere i bydelen som nå frykter at parken vår rives uten at den lovede erstatningen blir noe av. Parken brukes daglig, fra morgen til kveld, og er et unikt tilbud da den er inngjerdet for alles trygghet. Hundene kan dermed slippes løse for sosialisering og fri utfoldelse midt i byen. Parken er også et viktig sosialt møtested for områdets hundefolk og andre forbipasserende som ønsker å hilse på, eller bare se på de glade firbeinte.

Bydelsutvalget har notert at miljøet rundt parken selv har sørget for nødvendig renhold og tiltak for å holde parken i stand. Vis din støtte med en signatur, du kan velge å holde ditt navn og din epost skjult, hver signatur styrker vår sak. La oss få et alternativt friområde, som så mange har glede av!

hundeparken.jpg

hundepark_politikerbrev.jpg


Marianne L. L. Melgård    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Marianne L. L. Melgård kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook