Løft plassen ved Dælenenga idrettsplass!

fasade_dælenenga_1024X398.jpgPlassen mellom Schleppegrells gate og Dælenenga idrettsplass er en velbrukt plass av naboer og forbipasserende. Den er solfylt, og har et stort potensiale for å bli brukt enda mer. Det som holder naboer og forbipasserende unna å sette seg ned og bruke plassen aktivt, er det manglende vedlikeholdet og renholdet. Plassen er så godt som året rundt full av søppel, gammelt løv og duemat som blir liggende. Mange naboer har forgjeves kontaktet bydelen og kommunen for å vise sin omsorg for plassen og vise et ønske om bedre vedlikehold. Ansvaret blir kun "sendt videre", og ingen ser ut til å sitte på ansvaret for å gjøre plassen til et trivelig sted og en bedre møteplass for lokalmiljøet.

Forslag til små ting som kan gjøre plassen flott og attraktiv er:

- mer belysning

- rutinemessig renhold (rusken e.l)

- flere benker

- lekestativ

- beplantning

- dyrkekasser

- et passende navn

 

Ved å signere denne underskriftkampanjen viser du ditt engasjement, og listen vil bli levert til Bymiljøetaten for å vise at nabolaget bryr seg og fortjener en god plass. 

Oppropet er inisiert av Habeo.
https://www.habeo.no/


Catharina Sletner (Habeo)    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Catharina Sletner (Habeo) kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook