La oss beholde barnehageplassene våre på Kleppestø!

Vi kjemper nå for å få bygge en ny barnehage sentralt på Kleppestø!

Bygget Myrane Kanvas barnehage driftes i skal rives i forbindelse med utbygging av Askøy videregående skole. Rådmannen på Askøy sin innstilling er å legge ned barnehagen for godt. Dermed mister Kleppestø 65 barnehageplasser! Rådmannens argument er i hovedsak at det per idag er overdekning av barnehageplasser i kommunen. Kleppestø er imidlertid kommunesenter og et regionssenter i Hordaland, det er et kollektivknutepunkt og satsningsområde for næringsliv og boligutbygging.

Vi ønsker nå å vise at vi trenger disse barnehageplassene for at Kleppestø skal være et attraktivt sted å bosette seg og bli boende! Og vi ønsker selvfølgelig å videreføre denne trygge og gode barnehagen for barna våre!

Ved å gi oss din underskrift hjelper du oss med dette!

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Lynnette Nilsen kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook