La Johanne Marie bli i Norge!!

For tre år siden ble jeg kjent med et nytt menneske. Et menneske som aksepterte meg for den jeg var, et menneske som ikke dømte meg for mine handlinger, men som i stedet stilte opp og støttet meg i vanskelige situasjoner. Dette mennesket var en kvinne, en kvinne som jeg har utviklet et sterkt vennskap til.

Denne kvinnen heter Johanne Marie. Hun kommer fra Canada.

Hennes største ønske her i livet er å få bli norsk, få seg et norsk personnummer, et norsk pass, en norsk jobb og få lov til å betale skatt til den Norske Stat.

Men nå har Norge (UDI) bestemt at dette skal ikke Johanne Marie få lov til! Hun skal "hjem" til Canada.
Hun skal sendes ut av landet. Sendes vekk fra samboeren sin, hjemmet sitt, kattene sine, vennene sine, og tilbake til Canada der hun ikke har noe. Ingen venner, intet hjem, ingen jobb.... Hun må ta inn på institusjoner for hjemløse og i verste fall tigge på gaten for å overleve.
I Norge har hun jobb som venter på henne, bare hun får sitt norske statsborgerskap!

Johanne Marie har hjulpet meg i mange situasjoner, og nå ønsker jeg å hjelpe henne tilbake! Hun betyr for mye for meg til at jeg skal la henne måtte reise uten å ha gjort noe for at hun skal øyne et håp om å få bli her i Norge hos dem hun er så glad i. For det er mange hun er glad i her, og hun betyr uendelig mye for flere enn bare meg også. For Johanne Marie hjelper til der hun kan. 

Så nå gjør jeg et forsøk! Et tappert forsøk på å nå frem til så mange som mulig som mener det er feil å sende et menneske som er godt integrert i landet, tilbake til Canada. Der hun som hjemløs må starte fra 0 og jobbe seg opp både et nettverk, penger og et hjem for å i det hele tatt klare å begynne å leve trygt igjen.
Er det ikke en menneskerettighet å få leve trygt?

 

På forhånd takk for oppmerksomheten

 

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Sissel Marie Myklebust kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook