La den modige meksikanske studenten få bli i Norge!

 

Den meksikanske studenten Adán Cortés Salas blir sendt ut av Norge kl 09:30 i morgen (mandag), som følge av demonstrasjonen hans under utdelingen av Nobels Fredspris. Salas kjemper for det samme som Malala: retten til å studere i trygge omgivelser. Han ville skape oppmerksomhet rundt de brutale bortføringene og drapene av meksikanske studenter tidligere i år.

Hva som venter Salas i Mexico er uvisst, men familien hans har mottatt flere indirekte trusler, og personer med god kjennskap til forholdene i Mexico har uttalt at livet hans står i fare.

Vi klarte å samle inn 15.000,- til boten hans, men nå trenger vi DIN hjelp. Bli med og vis at det er mange i Norge som bryr seg! La Adán få bli i Norge!

 

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Ole Jørn Myklebust kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook