Krev at myndighetene engasjerer seg for barna i interneringsleiren i Clint, USA! Signer her!

Ulike medier som NRK og VG har skrevet om interneringsleiren i Clint i Texas. Denne teksten tar utgangspunkt i artiklene. I leiren er et stort antall innvandrerbarn fengslet. De er revet vekk fra sine foreldre, og må ta omsorgen for barna som er mindre enn seg. God hygiene og helsebehandling er fraværende. Skitt, stank og sykdom dominerer. Sovende på betonggulv med sølvpapirpledd over seg. De varme klærne deres har vaktene fratatt dem.

"Presidenten kan forandre denne praksisen med en enkel underskrift. Men han nektet å gjøre det for å fremme politikken sin. Man bruker ikke mødre og barn som brikker i et politisk spill. Punktum."

- Michael Avenatti, amerikansk advokat. 

Regjeringen skriver på sine sider at å fremme menneskerettigheter og demokratiprinsipper ligger i kjernen av norsk utenrikspolitikk. Under engasjementspolitikk påpeker de at USA oppfatter Norge som en relevant aktør på en rekke temaer, og at vi samarbeider nært om globale helsespørsmål, blant annet barne- og mødrehelse.

Siterer Sven-Egil Omdal, Stavanger Aftenblad:

"Trump er ikke Hitler, men en gang vil Trump's regjeringstid bli sett på som et ekstremt lavpunkt i landets historie. Da vil norske barn spørre hva Norge gjorde for å protestere. La det i det minste bli sagt at vi sa tydelig fra, og ga vår støtte - også fra regjeringshold - til alle de amerikanerne  som ser på leirene som en skamplett på landets omdømme."

 

Jeg sier: La oss stå opp for barna som lever under tortur og får sine menneskerettigheter brutt og sine liv ødelagt! Hvert år sitter barn i skole og lærer om verdenskrigene, for at historien ikke skal gjenta seg, så la oss vise at vi har lært! 

Oppropet vil bli sendt til Regjeringa, så de vet at vi vet, og ønsker at Norge vil påvirke allierte som ikke ivaretar barns rettigheter og liv!

 

Tatt fra Amnesty's facebookside:20190703_1247341.jpg


Linn-Marie Grasto Hermansen    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Linn-Marie Grasto Hermansen kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook