Kampen mot overgrep mot barn i lukkede trossamfunn.

11EFE716-1ADB-41F0-806C-DB716D61F443.jpeg

(Skjermdump TV2) 

 

Barneombudet har endelig kommet på banen. De vil fjerne statsstøtten til menigheter der overgrep skjer i lukkede trossamfunn. Faktum er at det er noe seint av Barneombudet å granske dette først nå, men det er ikke for seint!

 

Mange barn kan og skal reddes.

 

https://m.nettavisen.no/nyheter/innenriks/barneombudet-tar-opp-kampen-mot-overgrep-mot-barn-i-lukkede-trossamfunn/3423402484.html

 

I neste runde må trossamfunn som ikke mottar statsstøtte bli satt under samme gransking. Barna i disse miljøene er like sårbare, om ikke mer, for de kan være vanskelig å finne. Men de er mange! 

 

Barneombudet setter søkelyset på dette, og det må det støttes opp om. Ikke bare fordi Barneombudet må se hvor mange vi er som står bak et slikt forslag. Men også for at de må se hvilke forventninger som er knyttet til en slik gransking. Forventninger for barnas skyld, om at dette må ta slutt! Derfor trenger denne kampanjen DIN underskrift. 

 

Mer fokus = Færre overgrep. 

Signer dette oppropet


ELLER

Din e-postadresse vil ikke bli publisert på vår side. Uansett, så vil forfatteren av underskriftskampanjen se all informasjon du oppgir i dette skjemaet.

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.
Facebook