Ja til folkeavstemning om regiontilhørighet for Gran

Regiontilhørlighet er viktig for ALLE innbyggerne i Gran og må avgjøres av innbyggerne gjennom fokeavsteming! 

Det et stort fokus i lokalmedia på at Gran kommune bør bytte region. Som innbygger i Gran på Vestsida vil vi få en eventuell ny fylkesrense tett innpå oss. Foruten å bli den nordligste utkanten i Akershus er det flere ting vi MÅ ta oss tid til å utrede.

Den nye ferga, som Oppland og senere Innlandet fylke har bekostet er en avgjørende livsnærve mellom øst og vest. Garantier for videre drift av denne må foreligge før en eventuell vurdering. En fergeforbindelse 1,5km fra fylkesdelet kan synes unødvendig i Sandvika.

Skolen i Bjoneroa har en del elever fra Søndre Land kommune. Hvordan påvirkes dette samarbeidet av et nytt fylkesdele?

Dette er bare noen spørsmål, men lista er ikke uttømmende.

Regiontilhørlighet er viktig for ALLE innbyggerne i Gran og må avgjøres av innbyggerne gjennom fokeavsteming! Vi ber derfor kommunestyret i Gran legge til rette for dette.

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg John-Anders Strande fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )