Ja til aktivitetshus for barn og unge i Middelalderparken i Oslo

Middelalderparken.jpg

Lokomotivverkstedet i Middelalderparken står tomt. Foreningen Barna på Sørenga vil at det gamle verkstedet skal brukes som aktivitetshus for barn og unge. Ideén er at huset skal være et lavterskeltilbud for barn og unge (tilgjengelig for alle, lav pris/gratis). 

Et aktivitetshus for barn og unge kan gi lokaler til f.eks: litteraturkvelder, boklanseringer, barneteater, brettspill, café, filmkveld, musikk, arrangement i forbindelse med Halloween, jul, bursdager. 

Bygget ligger senralt med enkel tilgang for alle som bor på Sørenga, Bjørvika, Grønland, Baglerbyen og området rundt Oslo Hospital, men vil kunne være et åpent treffsted for besøkende fra hele byen.

Med oss på laget har vi også foreningen Kultur i Gamle Oslo (http://www.kigo.no). KIGO tilbyr gratis kulturaktiviteter for barn og unge i bydel Gamle Oslo og de vil gjerne være med å fylle lokomotivverkstedet med aktiviteter. 

Vi trenger 300 underskrifter for å få saken behandlet i fagkomité og deretter i bystyret i Oslo. 

I denne artikkelen fra Aftenposten ber Oslo kommune om innbyggernes forslag til bruk av bygg: https://www.aftenposten.no/kultur/i/OndB1k/Kan-dette-bli-technoklubb_-galleri-eller-restaurant

Foto i dette oppropet er fra Aftenposten sin artikkel (FOTO: Siri Øverland Eriksen).


Cecilie Andberg-Moum og Linda Åsli / Barna på Sørenga    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Cecilie Andberg-Moum og Linda Åsli / Barna på Sørenga kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook