JA til 1.-7. Klasse ved Sylte og Malme Skole

Vi vil utvide vår underskriftskampanje slik at alle får mulighet å støtte oss i vår sak.

Vi har allerede fått inn over 700 underskrifter fra Sylte og Malme skolekrets. Har du ikke signert, er dette din mulighet. Ved å signere støtter dere vår sak om å beholde 1.-7. skole ved Sylte og Malme skole.

JA til 1.-7. Klasse ved Sylte og Malme Skole

Kommunestyret besluttet den 08.11.2018 å flytte 5.-7. klasse ved Sylte og Malme Skole til nye Haukås Skole og beholde 1.-4. klasse ved Sylte og Malme Skole.

Dette vedtaket strider mot flere av planene til kommunen (Intensjonsavtalen, kommuneplan, kvalitetsplan for Frænaskolen 2017-2020) samt flere lovverk (Barnekonvensjonen, folkehelseloven). Innbyggerne mener dette vedtaket har uheldige helsekonsekvenser, både psykisk, fysisk og sosialt, for elevene fra Sylte og Malme skolekrets.

- Vi ønsker at elevene ved Sylte og Malme samlokaliseres i et skolebygg som har vært lovet i mange år.  

- Vi ønsker at barna i Sylte og Malme Krets kan gå 1.-7. Klasse ved den fremtidige Sylte og Malme Skole i trygge og kjente omgivelser. 

- Vi ønsker at flest mulig av våre barn i Sylte og Malme krets skal ha muligheten til å gå og sykle til skolen. 

- Vi ønsker at våre barn skal slippe den ekstra belastningen å skifte skole fra 4. til 5. klasse.

- Vi ønsker at det legges til rette for småbarnsfamilier og ikke gir de en unødvendig belastning med å sende 5.-7. klassinger til Haukås.

- Sylte/ Malme er ei bygd i vekst og kommunen bør legge til rette for fortsatt vekst i Sylte og Malme skolekrets.


Arbeidsgruppe 1.-7. klasse Sylte og Malme skole    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Arbeidsgruppe 1.-7. klasse Sylte og Malme skole kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook