Ikke greit at barne- og familieministeren mener helvetesforkynnelse til barn er innenfor religionsfrihetens rammer

Det er uhørt at vi har en barne- og familieminister som mener helvetesskremsler rettet mot barn er innenfor religionsfrihetens rammer. Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (Krf) er selv kristen og ansvarlig for tros- og livssynsfeltet. Når Ropstad, som er aktiv kristen, sier offentlig at helvetesskremsler mot barn, er innenfor religionsfrihetens rammer, så blir Ropstad sin manglende habilitet eller kunnskap åpenbar.

Helvetesskremsler skader barn psykisk. Barn og voksne som lever i en virkelighetsforståelse der de er overbevist om at helvete eksisterer, kan heller synes det er bedre å bli skutt og drept fremfor å havne i helvete. Ettersom helvete innebærer en evighet der man blir torturert.

Frihetsbegrepet er en motpol til språk som innebærer makt, trusler og straff. Det finnes ingen frihet i at en allmektig gud vil dømme deg til en evighet med pine i helvete hvis du ikke gjør som gud eller pastoren sier.

I tillegg sier barne- og familieministeren at det er innenfor religionsfrihetens rammer at trossamfunn forkynner at homofile er syndere. Tenk deg hvor krenkende det er å vokse opp som barn og homofil i et slikt samfunn, der du får vite at det er noe galt med deg som du ikke klarer å endre på?

Norge trenger en habil barne- og familieminister som beskytter barn for den type overgrep som trossamfunn utøver mot barn når de skremmer dem med helvete eller lærer barn at det er noe feil å syndig med dem.

Signer dette oppropet for å enten kreve en unnskyldning fra Kjell Ingolf Ropstad eller for å kreve en ny og habil barne- og familieminister som beskytter barn fremfor å si det er greit at trossamfunn skremmer barn.

Ønsker du å engasjere deg for å stanse rettighetsbrudd mot barn i trossamfunn?

Om du er opptatt av rettighetsbrudd trossamfunn utøver mot barn og ønsker å stanse rettighetsbrudd, så kan du bli med i denne facebook-gruppen: https://www.facebook.com/groups/stansrettighetsbruddmotbarn/

Her kan du lese mer om rettighetsbrudd mot barn i trossamfunn: https://anderstorpforteller.com/2019/04/27/hva-er-rettighetsbrudd/

Her kan du lese en kronikk som Dagbladet publiserte (03.05.2019) der jeg kritiserer Ropstad sine uttalelser: https://www.dagbladet.no/kultur/uproblematisk-at-helvete-brenner-under-barns-fotter/71033835?fbclid=IwAR2RMAVx7lBXFKJfJS0quijGkSxv_r3wteFQPTEt-Acspj03QVImVzCnP70


Anders Torp, administrator for facebook-gruppen "Stans rettighetsbrudd mot barn"    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Anders Torp, administrator for facebook-gruppen "Stans rettighetsbrudd mot barn" fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...