Hentmeg buss til innlandet

Underskriftskampanje for de som ønsker et prøveprosjekt med Hentmeg buss i innlandet. 

Hva er HentMeg? Det er et prøveprosjekt og en ny måte å tenke kollektivtrafikk på. Det er prøvd ut i flere fylker allerede hvor inspirasjonen kommer fra Sauda. Det er en dør til dør tjeneste hvor du bestiller transport i sanntid på nett eller telefon og går om bord i en minibuss til avtalt tid.  Datasystemet i bussen lager da automatisk den raskeste ruten utifra algoritmer. Det er dette som gjør denne tjenesten unik i forhold til andre bestillingsordninger.

Se video

https://www.facebook.com/nrkrogaland/videos/244749626223606/UzpfSTg1NzM1NTUwMzpWSzoxMTA2MzAxNDc2Mzc3NDU3/?multi_permalinks=1106301476377457&notif_id=1583307980018151&notif_t=feedback_reaction_generic

Vi vil at: 

fylkestinget skal iverksette og sørge for midler til en prøveprosjektordning med Hentmeg buss "dør til dør bussordning" i regi av Innlandstrafikk. 

Samler vi 500 underskrifter må dette behandles i fylkestinget.

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Tor Erik Sveen kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook