Gjør Førekortet Om Til Et Valgfag I Skolen!

Dette her ble skrevet i Oktober 2012 av FpU/FrP, det er ord som nå burde komme frem igjen å bli gjort om til handling!

 

FrP vil ta i bruk nye metoder, metoder som har vist seg å fungere i land som tidligere har hatt svake skoleresultater. Vi vil gi mer valgfrihet til eleven, slik at hver enkelt får mulighet til å velge fag som er relevante for fremtidig utdanning eller jobb. Hva med for eksempel å tilby førerkort som valgfag?  Sidemålsundervisning er sikkert interessant for noen, men FrP vil gjøre den valgfri. Det er dessuten ikke slik at man trenger å lære diktanalyse hvis man skal bli mekaniker. Hvorfor må man ha Ibsen, Kielland og Lie hvis man heller vil ha motor, båt og bil? FrP har på Stortinget flere ganger foreslått mer valgfrihet og mindre teori, særlig på yrkesfag, men blitt nedstemt av de andre partiene.

 

http://www.fpu.no/blog/category/utdanning/ 

 

Dette er vell noe som nå burde trekkes frem med tanke på de nye reglene som nå blir satt i drift! 

 

Derfor setter jeg nå igang en underskriftkampanje for å vise at dette er en mulighet som FrP igjen må legge frem for Stortinget. Dette vil løse alt som har med problemer rundt den nye fraværsgrensen!

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Vegard Løkken kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook