Gi politikerne ryggdekning for tøffe klimatiltak (Lik, Del og Signér!)

Jeg som skriver under dette oppropet mener demokratiet er den beste styringsformen. Samtidig observerer jeg at også demokratiske land sliter med å håndtere vår tids største oppgave, nemlig klimautfordringene. Jeg innser at politikerne i et demokrati er avhengig av forankring i folket, og hensikten med å signere på dette oppropet er å gi politikerne tilstrekkelig ryggdekning for de nødvendige klimatiltakene.

Jeg er innforstått med at tiltakene politikerne kan komme til å treffe vil kunne innebære at vi vil måtte justere vår levemåte. Jeg gir dere fullmakt til å benytte avgiftsregime selv om vi kan ende med å få tilstander vi hadde for 10, 20 eller sågar 30 år siden. Ved å signere oppropet aksepterer jeg eksempelvis altså at en flybillett for en shoppingtur til London igjen kan krype over tusen-lappen. Jeg aksepterer at de ekstra miljøskattekronene kan komme til å gå med til å finansiere kollektivtrafikken slik at en bussbillett igjen kan koste én krone. Jeg vil også akseptere påbud og restriksjoner dere vedtar, selv om vi kan risikere å få et samfunn der hver enkelt rosin i butikken ikke lenger har sin egen emballasje. 

Med min signatur støtter jeg tiltak som skal bidra til at  kloden ikke koker over. Ved neste valg lover jeg herved ikke å straffe de politikerne som bidrar til at mine etterkommere skal få mulighet til å oppleve samme skiglede som jeg har hatt. På tro og ære lover jeg ikke å la være å stemme selv på de politiske partier som bidrar til at vi overleverer våre barn en beboelig klode og ikke en branntomt.

PS Oppfordring dersom du er enig i oppropet:
- Signér oppropet
- Lik oppropet
- Del oppropet

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Petter Levin kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook