Lenge leve Saltseien

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Dette diskusjonstemaet har blitt automatisk laget fra Lenge leve Saltseien-oppropet.


Gjest

#1

2014-05-08 20:16

Nå syns æ dere får ta en tur til optiker hele gjengen i mattilsynet, for på mæ virke det som om dere har mista gangsynet hele bunten.

Gjest

#2

2014-05-08 20:28

Jeg er ikke oppfostret på Rødsei, men den er nyyyydlig og absolutt noe å "kjempe" for,

Gjest

#3

2014-05-08 20:51

Dette kan ikke være mulig. Folk har livnært seg, på denne delikate kosten, i flere hundre år. Gammelsalta sei, skal fanemeg ikke en blåruss ta fra oss. Mattilsynet må begynne å lære seg , hvordan folk overlevde før. Da blir det vel slutt med spekesild, fenalår, spekeskinke, for ikke å snakke om tørrfisken.

Gjest

#4

2014-05-08 21:15

Saltsei er sikringskost - den må ingen ta fra oss!!

Gjest

#5

2014-05-08 21:50

Saltsei , gulrotstuing og stekt bacon er et herregårdsmåltid . Kofør ta d i fra oss , ingen har dødd av dette fiskemåltidet . Så la oss som vil , fortsatt få kjøp denne fisken .

Gjest

#6

2014-05-08 22:14

Gammelsalta sei/Rødsei er nydelig mat....har fått det servert flere ganger hos min onkel Ivar...som er Helgelending.... Å den må virkelig bevares for oss å for våre etterkommere...

Gjest

#7

2014-05-09 22:43

Det må da være viktigere nedslagsfelt for mattilsynet enn rødseien, tradisjonsmat på høyde med Smalahovud, rakfisk, Surstrømming, gammelost osv. Hvorfor i all verden skal dette forbys? Vi hadde alltid rødsei i tønne hjemme hos oss og det var aldri noen som ble syke eller noe av den!!

Gjest

#8

2014-05-11 15:46

Tull av Mattilsynet å blande seg inn i våre tradisjonsrike matvaner.