Ja til hundetreff i Odinsvei

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Dette diskusjonstemaet har blitt automatisk laget fra Ja til hundetreff i Odinsvei-oppropet.


Gjest

#1

2016-08-22 20:57

Fordi det er supert å ha en plass der (bare) små hunder an møtes og leke trygt. Dessuten er dette en naturtomt, og ikke bare en flat firkanta grusbane (som f.eks den ved Liavatnet).
Anna

#2 Re:

2016-08-24 06:21

#1: -  

 Det kan jo ikke BARE være for små hunder :/ man må jo selv ta ansvar for seg og sin hun om man velger å gå på ett frislippområde. Jeg har stor hund som funker fint i frislipp med små hunder. Man tar ikke med seg hund til frislipp som ikke takler disse situasjonene. 

Må slutte å gjøre store hunder til "syndebukk" bare fordi de er store. I de fleste tilfeller er det småhunder som starter bråk ikke omvendt. 


Gjest

#3 Re: Re:

2016-08-24 07:38

#2: Anna - Re:  

 Nei store hunder kan vel fint bruke parken de også :) Men for oss så er vi en stor gruppe på Facebook som arrangerer hundetreff for hunder opp til 7 kg. Det finnes selvfølgelig mange "snille kjemper", det er vel ingen her som har gjort store hunder til syndebukker? Vi tar absolutt ikke alle under en kam, men om en stor snill kar legger en vennlig pote over ryggen på en liten kar på kanskje 1.5 kg så kan de få fatale følger selv om det bare var ment som lek. Derfor har vi satt en grense slik at vi ikke risikerer uhell og de som gjerne er redde for store hunder kan føle seg trygg. Det finnes mange grupper for treff på Facebook for både store og små hunder, så handler bare å finne den som passer en der :) 


Gjest

#4

2016-08-24 09:06

Er så viktig !!