Farten bør økes for mopeder!

Jeg ønsker selv og få endret den reglen om at mopeder bare skal gå i 45km/t skal gjøres om. Jeg har sett flere sånne sider med at de påstår at de skal gi saken vidre til folk som kan se på dette og stappe det i lyset. MEN det blir det jo aldrig noe av, så derfor har jeg bestemt meg for og prøve meg selv, og at jeg selv skal gå vidre med denne saken. Jeg øsnker at vi i det minste kan få en hastighet på 60km/t lovlig. Men dette her klarer jeg ikke alene, derfor ønsker jeg at alle som mener at farta bør settes opp skriver under, gjærne legge til hva DU selv ønsker at farta skal økes til. 

Jeg vet og at mange selv har sine meninger om hvorfor farta skal økes, så derfor kan du og legge til det og dine egene skrekk-historier. Om du har en eller flere videoer om nesten ulykker osv, send den gjerne evt legg den til her.

Om DU mener at farten (den lovlige fartsgrensa) på moped bør økes, så skriv under her!

Takk.

Lenker :

http://www.youtube.com/watch?v=XXKrKNFkAxM

http://www.youtube.com/watch?v=ghRtK4p-2wQ

 

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Magnus kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook