Fadderuken må endres eller avlyses

Hei,

 vi har alle arbeidet så hardt for å holde smittetallene lave så lenge. I de kommende ukene skal hele Norge tilbake til skolebenken, på jobb eller begynne å studere igjen. Det vil da være ekstra viktig at smittevernsreglene overholdes, da mange vil være på reisefot.

I sommer har vi vært alt for slappe - det er det ikke tvil om. Derfor måtte regjeringen iverksette tiltak, slik at smitten kunne bremses. For første gang på lenge er smitten økende igjen.

Nå er det på tide at man tar ansvar og redder hele dugnadsinnsatsen til samfunnet vårt - fadderuken må endres eller avlyses! 

Det er ikke forsvarlig at så mange folk er ute og fester sammen. Alt for mange samles, og alt for få overholder smittevernsreglene. En fadderuke med mindre grupper og null alkohol er mye bedre. Det vil da være mye lettere å overholde smittevernsreglene.

I foreliggende tilfelle handler det om liv og død.

Det er likevel sant at fadderuken er viktig for de nye studentene, men delen med fest & fyll er ikke den viktigste delen i disse tider. Vi er midt inne i en pandemi.

Med åpne universiteter med fokus på førsteårsstudenter i løpet av høsten, kan man oppnå de samme effektene som man har lyst til å oppnå ila. fadderuken - vennskap samt å bli kjent med byen og studiestedet.


Regjeringen. Studiestedene. Fadderstyrene. Byrådene.    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Regjeringen. Studiestedene. Fadderstyrene. Byrådene. kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook