Få Nordland AP til å si nei til oljeboring i LoVeSe

Vi i Nordland Natur og Ungdom krever at Nordland Arbeiderparti går mot oljeboring i Lofoten, Vesterålen og Senja. Vi lover å komme med kake og brus hvis dere går mot saken! Lykke til med årsmøtet deres i mars, vi kommer! 

18.januar la Arbeiderpartiets programkomité fram forslag om å åpne deler av Lofoten, Vesterålen og Senja for oljeboring – et forslag som støttes av Nordland AP. Forslaget er lagt frem som et kompromiss mellom oljenæringen og miljøbevegelsen - men lengre unna sannheten er det ikke mulig å komme. Ved at Nordland Arbeiderparti sier ja til til oljeboring sier de også ja til forurensning, samt ødeleggelse av sårbare og unike naturområder. Området Arbeiderpartiet ønsker å åpne for oljeutvinning er av enorm viktighet for torsk og hyse langs kysten, og inneholder verdens største kaldtvannskorallrev. Vi krever at Nordland AP tar avstand fra kunnskapsløs politikk!
Skjermbilde_2017-01-25_kl._10_.05_.13_.png


Nordland Natur og Ungdom    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Nordland Natur og Ungdom kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook