Et opprop for Babbo Collective

Et opprop for at Babbo Collective skal få beholde sin uteservering på Øvre Foss for at de skal kunne fortsette å være et viktig tilskudd til nærområdet og byen vår! Ikke minst en protest mot kommunens behandling av saken.

Denne våren og sommeren har bestått av glede i Oslos gater. Endelig en helt pandemifri sommer og fint vær. Dette bidrar til at gatene og resturanter fylles opp av livsglade menensker som bare vil nyte og leve. Til glede for byen vår og næringslivet. De fleste vil støtte sine favoritter i sitt nærmiljø. Konsekvensene av for mye glede er store. Man tar for mye plass. Hvorfor skal man straffes så hardt når man gjør feil og retter de opp? Finnes det ingen andre sjanse når man faktisk utbedrer seg? 

Babbo brukte for mye uteareal, men fikk en advarsel og rettet seg opp deretter. De tegnet opp og hadde strenge rutiner for at dette skulle rettes opp i og at de ikke ville miste plassen sin. Likevel mistet de den. Hvorfor er det slik at det man utbedrer ikke har betydning, men klagene fra uansett misfornøyde naboer står sterkere? Hvorfor oppfordres man til å være nyskapende og originale, ikke minst bidra til byens utvikling, men likevel blir straffes?

Er du like glad i Babbo og ønsker at de skal få beholde uteplassen sin? Er du enig i at de fortjener en rettferdig behandling? Signer dette oppropet og spre gjerne ordet. 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Geena Hvidsten fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLERBetalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...