Døm til døden foredraget «Dømt til døden»

20190109_141854.jpgVi som skriver under på dette oppropet, støtter BIBI AMKA sitt krav: Døm til døden foredraget «Dømt til døden» Som medmennesker er vi glade for at Joshua French fikk komme hjem til Norge til sine kjære. Vi synes det er skammelig og ynkelig at han nå reiser rundt å tjene penger på sin tvilsomme historie og svært tvilsomme eventyr! Hundretusenvis av kvinner og jenter har blitt voldtatt i Kongo, over 4 millioner internt fordrevne i landet og 6 millioner tapte menneskeliv. I sammenlikning oppleves Joshua French sin heltehistorie som en fornærmelse mot alle vi som har skoene på og vet hvor den trykker. I Oslo Rådhus, 10. desember, 2018, mottok doktor Denis Mukwege fra kongo, fredsprisen. Han åpnet sin tale med en sterk historie om en helt vanlig dag på Panzi-sykehuset i Bukavu hvor han arbeider. Flere i rådhussalen gråt og viste sterkt ubehag over det de hørte Mukwege fortelle. Blant annet sa han: «Hvis det er én krig som skal føres, er det krigen mot likegyldigheten som tærer på våre samfunn! Det er ikke bare er voldsutøvere som er ansvarlige for forbrytelser, men også dem som velger å se vekk!» I noen kulturhus synes folk det er flott og blir begeistret over å høre på “heltehistorien" fra en som beskriver seg som leiesoldat som løser oppdrag for penger. Kulturhus skal være for livskraftige nærmiljø som er avgjørende for lokale kraftverk. På en så sentral møteplass for folk med ulike ståsteder, bør det ikke være plass for forherligelse av slik fornedrende, pengegrisk og menneskefiendtlig ukultur som det foredraget til Joshua French representerer. Med sin røverhistorie tråkker han på de mange ofrene, fredsprisvinnerens arbeid og alle som har flyktet. Folkesamlinger på kulturhus om saker som dette, hører bare hjemme i en verden som har mistet respekten for seg selv.   Vi skylder våre barn og kommende generasjoner å snu ryggen til denne typen foredrag. Av samme grunn er det viktig å avlyse alle kommende foredrag om «Dømt til døden»!    


Honoratte Basemake NN Muhanzi    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Honoratte Basemake NN Muhanzi kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook