Busstreiken 2020 må ende nå!!

Hei alle sammen!!

Busstreiken rammer samfunnet og enkeltindivider veldig hardt. Det handler om arbeidsgivere som ikke kan gi en løsning til sine arbeidstakere og arbeidstakere som ikke kommer seg på jobb. Til og med i samfunnskritiske yrker. Streiken rammer også mennesker som skal til sykehuset eller til legen. Som skal besøke barnet sitt eller levere barnet sitt til skole/barnehage. Samt mennesker som skal til ulike skoler. Den skal snart ramme deler av Norge der det ikke er noen alternativ for buss i hele området eller nærområdet eller nærmeste 50 km. De fleste har ikke råd til taxi på denne måten.

Vær så snill kom til en løsning. Nok er nok. En uke har gått, vi har ingen mer tålmodighet nå. Vi vil ikke ha høstferien ødelagt også.

Kanskje svaret er å la oppgjøret gå til en uavhengig nemnd, og slutte streiken før den blir landsomfattende og enda farligere.

Tvungen lønnsnemnd kan settes inn mot en lovlig arbeidskonflikt om liv og helse blir satt i fare, eller at den truer sikkerheten eller vitale samfunnsinteresser. Og det gjør denne busstreiken. Mange av de som er rammet har et sterkt livsviktig behov om å få bussen tilbake.

Vær så snill hør oss!! Takk.

Signer oppropet. Send til alle dine venner. Takk.

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Roua S. Hassan kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook