De nyeste oppropene

Nei til å stille klokken

Nå må vi få en slutt på dette her. Å stille klokken 2 ganger i året, må nå ta en slutt! Som mamma er dette skikkelig unødvendig. Klusse med rutiner, som allerede er sårbare. Når endelig ungen sover til 5-6, er vi plutselig tilbake der vi starta, nemlig 4-5 nå når klokken skal stilles tilbake... Når klokken nå stilles frem neste år, kan det ikke bare være siste gang!? Vet dere hva det egentlig kan gjøre med en forelder, barnet også, for den saks skyld?!  Er tusen andre grunner for å avvikle dette

13 Laget: 2021-10-30 Statistikk

Riv det gamle handelslaget på Varhaug nå!

Me ønsker med dette oppropet å vise at Varhaugsbuen ønsker at skallet av det gamle handelslaget, midt i Varhaug sentrum, blir revet.  Vi har forståelse for at det alltid er tre sider av samme sak, og respekt for at det er flere parter involvert. Samtidig som vi ber om at Varhaug sentrum sin fremtid står vi fokus.  Ønsker du også at det gamle handelslaget i sentrum av Varhaug skal rives? Signer her - så kanskje vi kan oppfordre til å finne en løsning, slik at rivingen kan fortsette! 

101 Laget: 2021-10-29 Statistikk

Nei til tvangssammenslåingen av Røyken og Hurum med Asker

Underskriftskampanje på å få Røyken og Hurum ut av Asker.  Etter overkjøring av de folkevalgte ønsker vi oss nå ut av Asker kommune og tilbake til opprinnelig kommuner. Målet med kampanjen er å få en folkeavstemning i Røyken og Hurum så vi endelig kan bli A borgere igjen med normale priser på kommunale avgifter. Vi vill ikke bo i en av Norges dyreste kommuner.

13 Laget: 2021-10-29 Statistikk

Rettferdighet for læreren Clemens Sears!

Læreren Clemens Saers ble stygt skadet av en elev i Oslo-skolen. Skolen visste at elev var farlig, men lærerne på skolen fikk aldri informasjon om det. FNB forsøker nå en gang til til å få gjennomslag i Oslo bystyre for at Clemens Sears skal få full økonomisk og moralsk oppreisning for alt han har blitt utsatt for fra Oslo kommune sin side.  La oss støtte lærer Sears!    

135 Laget: 2021-10-29 Statistikk

VI VIL BEVARE AMBULANT TEAM I MYRVÅG!

Vi håper mange vil vere med å vise si støtte til å BEVARE ambulant team i Myrvåg vidare, og signere dette oppropet! Vi vil med å vise engasjement for dette, oppmode alle som brenn for psykisk helse, og lett tilgjengeleg hjelp for dei som treng fagleg hjelp, signere her. Vi finn oss ikkje i at Helseforetaket vil flytte denne tenesta frå Myrvåg til Volda. Det vil redusere tilbodet til brukarane, til fordel for meir køyretid, og det kan vi ikkje finne oss i.  Vi vil med desse underskriftene sko ord

696 Laget: 2021-10-28 Statistikk

Ikke kutt i aktivitørtjenesten i Skien kommune

Ved å skrive under bekrefter du at du ønsker at aktivitørene skal bestå i Skien kommune. I budsjettforslaget er det foreslått å kutte 2,5 årsverk i aktivitørstillingene, som per i dag utgjør 4,5 stillinger. Vi har 1 stilling per sykehjem på de store sykehjemmene, og en 1/2 stilling i Melum.  Aktivitør er ikke en lovpålagt stilling - men det er lovpålagt med tilbud om aktivitet! Anbefalt tilbud til eldre er 1 time per dag (St melding 15 (2017-2018) "leve hele livet", en kvalitetsreform for eldre.

185 Laget: 2021-10-28 Statistikk

Få «blei» til å bli ett ord i norske ordbøker

Om du bruker "blei" i sammenhenger som dette: "Jeg blei henta klokka sju." eller"Vi blei sendt hjem tidligere i dag." Så signer for å være med å få "blei" til å være grammatisk riktig å skrive i Norge. ;)

25 Laget: 2021-10-28 Statistikk

Vi vil beholde Gro i kantina!

Fylkestinget har vedtatt at kantinene i fylket skal drives i fylkeskommunal regi. Dette vil si at vi ikke kommer til å ha Gro sin kantine fra høsten 2022. Da blir det en folkehelsefremmende kantine som vil si dyrere og grønnere kantine, med mindre utvalg. Hvis du forsatt vil ha Gro i kantina, en kantinedame som tilpasser seg, og er en hyggelig og miljøskapende dame, så skriv under her!

400 Laget: 2021-10-28 Statistikk

Gi oss muligheten til å dra på klassetur!

1STC på Persbråten VGS har veldig lyst til å dra på en klassetur (overnattingstur). Vi får ikke lov, da vi går glipp av fag.  Her er tre grunner til at vi burde dra på klassetur: Vi mener at en klassetur kan styrke vårt sosiale samhold. Dette bidrar blant annet til at vi blir flinkere til å støtte og hjelpe hverandre videre i i skolegangen.  Det er også greit å ta del i opplevelsen selv. Lange dager på skolebenken kan gjøre hvem som helst umotiverte gjennom et helt skoleår. Og vi kommer til å ko

6 Laget: 2021-10-27 Statistikk

TA SANDE TILBAKE

Etter en tid som "storkommune" Sande Hof og Holmestrand ser en at Sande er den tapene part. Fagre løfter har det vært mange av, realitetene er at Sande tappes til fordel Holmestrand by. Vårt kjære Sandetun blir ikke lenger en plass for våre gamle slitere. De blir "sendt" til andre steder, tilhørigheten til Sande brytes, venner og familie må reise for å besøke sine. Rusleturen til sentrum, snakke med gamle kjente, mange ses også  i rullestol med en hyggelig pleier som guide. Sandetun ble bygget i

454 Laget: 2021-10-26 Statistikk