Bevar gatelysene på Norsia!

Bevar lysene i gata vårres!

Sammen er vi sterke, og sammen skal vi kjempe for å få beholde lysene i gata vår, fylkesvei 834! Langs denne gata sykler barna våre på vei til og fra venner. Ungene krysser den på vei til skolen. Her leker ungene, her trilles de små i søvn, og her trimmer nabolagets mosjonister. Statens Vegvesen kaller det "trivselsbelysning" og skal drifte kun 30 lyktestolper langs FV 834 - resten vil Bodø Kommune demontere for å redusere driftskostnader. Dette finner vi oss ikke i, for oss handler det ikke bare om trivsel, det handler om LIV for små og store på Norsia!


I kommunen frontes det at førsteprioritet er at barn og unge skal kunne ferdes trygt i trafikken. Hvordan kan de da nedprioritere gatelys på en strekning hvor det ferdes mange barn og unge, og hvor det heller ikke finnes gang- og sykkelsti? 

 

STØTT OSS I KAMPEN FOR LIV OG LYS PÅ NORSIA!!


Marie Stabell Pettersen    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Marie Stabell Pettersen kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook